x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: L-au pierdut "liber" pe Adefemi

Rapid: L-au pierdut "liber" pe Adefemi

28 Iun 2009   •   00:00

Mijlocaşul nigerian Olubayo Adefemi, care a jucat la Rapid în turul sezonului trecut, a semnat un contract pe trei ani cu nou-promovata în Premier Division, US Boulogne.



După ce a lipsit timp de trei luni de la Rapid, Adefemi, în vârstă de 23 de ani, a fost declarat liber de contract de FIFA, transferându-se la formaţia austriacă Rheindorf Altach. La data de 9 aprilie, directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat că gruparea giuleşteană va contesta decizia FIFA.

"Am primit o hârtie de la FIFA prin care Adefemi este considerat liber de contract. Se pare că gruparea din Austria la care el dorea să se transfere a depus nişte acte la FIFA în noiembrie sau decembrie 2008, dar nu ştiu dacă sunt în regulă. Comisia pentru Statutul Jucătorului a FIFA a hotărât, pe baza acelor acte, în lipsa noastră şi l-a declarat liber de contract pe Adefemi. Acum, noi avem termen de 15 zile să depunem documentele noastre prin care să demostrăm că este jucătorul Rapidului. Vom face asta, pentru că Adefemi este cu acte jucătorul nostru. Acum, Adefemi e prin Africa pe undeva, nu ştiu exact. Noi nu l-am putut ţine la club, deoarece exista această hârtie de la FIFA."

×
Subiecte în articol: sport adefemi