x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - S-au razboit, s-au impacat

Rapid - S-au razboit, s-au impacat

de Vicentiu Neagoe    |    01 Sep 2006   •   00:00
Rapid - S-au razboit, s-au impacat

Deputatul de origine evreiasca Nati Meir intentionase sa il actioneze in justitie pe administratorul unic al FC Rapid, Dinu Gheorghe, si sa-i ceara despagubiri de 1,5 milioane de euro.

Totul a pornit de la comunicatul pe care conducerea FC Rapid l-a remis miercuri, si in care se spunea, printre altele, ca deputatul nu-i decat un "politician" in cautare disperata de publicitate gratuita.

TALMES-BALMES. Nati Meir afirmase ca a platit suma de doua milioane de euro pentru aducerea in Giulesti a fotbalistilor Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu de la Sportul Studentesc, primind in schimb 9,5% din actiunile clubului. Conducerea executiva a "feroviarilor" a dezmintit afirmatiile deputatului: "Insistenta acestuia nu ne poate duce cu gandul decat ori la o escrocherie, ori la o clinica psihiatrica".

JUDECATA. Urmare a comunicatului semnat miercuri de Dinu Gheorghe, Nati Meir a hotarat sa il dea in judecata pe administratorul unic al giulestenilor daca acesta nu va da o dezmintire in presa pentru cele afirmate. "Daca pana la data de 4 septembrie nu va veti cere scuze public, imi rezerv dreptul de a va actiona in judecata, solicitandu-va daune in valoare de 1,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta 9,5% din actiunile clubului pe care fiul meu urma sa le primeasca de la acest club", se arata intr-un comunicat transmis de Nati Meir si care poarta antetul Parlamentului Romaniei. Ieri seara acest conflict a luat sfarsit, deputatul fiind de acord sa nu dea curs plangerii la cererea expresa a lui George Copos.

COMUNICAT
"Dumneavoastra, domnule Dinu, ati putea fi apreciat (si chiar aplaudat) de circa 15.000-20.000 de suporteri ai Rapidului, dar eu, ca evreu si deputat al Parlamentului Romaniei, sunt in legatura cu 15 milioane de evrei din toata lumea, care ma respecta si ma apreciaza si au asteptat ca fiul meu sa fie actionar la Rapid"
Nati Meir
deputat

DOI DIN TREI
Ieri-dimineata, la antrenamentul Rapidului s-au prezentat si doi dintre jucatorii Sportului, Mazilu si Lazar. Acestia au doar acceptul de a se antrena cu giulestenii, situatia lor urmand a fi definitivata zilele urmatoare. La finalul tratativelor, cei doi vor fi prezentati in mod oficial, intr-o conferinta de presa. Giulestenii au renuntat la achizitionarea celui de-al treilea jucator, Stelian Stancu, acesta intrand in vizorul Stelei.
×
Subiecte în articol: sport nati meir