x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razboi pe fata intre Dragomir si Sandu

Razboi pe fata intre Dragomir si Sandu

17 Mar 2004   •   00:00

Decizia de a desfiinta comisiile Ligii si de a trece atributiile acestora in subordinea FRF a starnit furie ieri la sediul LPF.

Intrunit de urgenta, Consiliul Ligii a decis sa nu se subordoneze hotararilor luate luni de Adunarea Generala a FRF, instanta suprema a fotbalului romanesc.

"Acest lucru s-a mai intamplat acum un an si jumatate, dar le-au dat inapoi pentru ca faceau numai prostii. Acum au procedat smechereste. Din cei 16 membri ai Ligii, la Adunare au votat pentru doar doi, in timp ce alti doi s-au abtinut, iar restul, adica 11, au fost impotriva. Nationalul a lipsit ", a acuzat ieri Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

"Este un abuz"

"Nu inseamna nimic decizia asta a Adunarii. Voi demonstra ca la mijloc este vorba de un abuz. Cine-i mai poate controla pe ei acum? La Liga erau comisiile superioare, dar, asa, la FRF e totul la ei. Adunarea Generala nu poate sa ia o hotarare peste statutul LPF. Se anuleaza astfel conventia existenta intre Liga si federatie", a atacat Dragomir legalitatea deciziilor de luni.

Dragomir nu a prezidat sedinta

Presedintele LPF a contestat si modul in care au fost alesi cei doi reprezentanti ai Diviziei A in Comitetul Executiv. "S-a organizat o adunare generala ad-hoc a Ligii pentru desemnarea celor doi, dar care a fost condusa de Cristian Bivolaru. De ce nu a condus sedinta bucatarul sau bufetierul federatiei? Eu nici n-am fost chemat. Normal, eu trebuia sa prezidez lucrarile, in calitate de presedinte al Ligii. Sau macar un vicepresedinte de la Liga. M-au evitat, pentru ca ei vorbisera de 4 zile sa fie pusi Giovani si Dinu". Consiliul Ligii a hotarat ca toate comisiile sa ramana in continuare in subordinea LPF, urmand a se face o scrisoare de instiintare spre FRF cu motivatia aferenta, fiind atacata astfel decizia Adunarii Generale a FRF.

Proceduri gresite

Conform unor surse, documentatia care a fost trimisa la cluburi inainte de Adunarea Generala a FRF continea ceva, iar la sedinta a cuprins altceva. Propunerea de desfiintare a comisiilor LPF si de trecere a lor la FRF nu figura pe ordinea de zi, ea fiind facuta in timpul Adunarii.
( FLORIN GONGU )


"Il voi da in judecata pe Mircea Sandu pentru afirmatii calomnioase. Voi folosi impotriva lui faptul ca a impartit banii din transferuri cu Ioan Becali"
Dumitru Dragomir

"Nu comentez declaratiile lui Dragomir. E posibil ca el sa aiba dreptate. Trebuie sa vad despre ce e vorba"
Mircea Sandu, presedinte FRF

×
Subiecte în articol: sport dragomir