x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic asteapta Rusia

Rednic asteapta Rusia

25 Mar 2004   •   00:00

Antrenorul Mircea Rednic spune ca inaintea Craiovei asteapta un raspuns din Rusia. Nu a spus numele formatiei, dar se pare ca e vorba de Kuban Krasnodar, totul depinzand de rezultatul echipei la finele saptamanii.

  • Jurnalul National: Domnule Rednic, cand veniti la Craiova?

    Mircea Rednic: De ce?

  • Pai, sa antrenati Universitatea.

    Aaa... A fost o discutie intre mine si Pavel Badea, sambata seara dupa meciul cu FCM Bacau, dar deocamdata atat. Sunt sigur ca s-a mai vorbit si cu altii pentru ca este normal. Totusi, cat de lamuritoare a fost aceasta discutie? Eu trebuie sa dau un raspuns duminica dupa-amiaza, dar totul depinde de rezultatul de la Bistrita.

„Nu ma intereseaza banii"

  • Va tenteaza Universitatea?

    Am spus-o, in tara doresc sa vin la Universitatea, este un club la care se doreste performanta, dar mai am niste oferte din strainatate, Republica Moldova si Rusia. Trebuie sa ma intalnesc cu presedintele lui Zimbrul Chisinau, iar duminica dimineata voi vedea ce fac cu rusii. Si la rusi, ca si la Universitatea, depinde de rezultatul meciului de sambata.

  • Ce echipa ruseasca este in discutie?

    Nu stiu exact, nu e din Moscova.

  • Revenind la Universitatea, chiar nu ati discutat detaliile contractuale?

    Am vazut si eu ca a aparut perioada de timp, banii si altele, dar nu e nimic adevarat. Repet, daca nu plec in strainatate si voi mai fi dorit, abia atunci discutam. Nu ma intereseaza banii. Sunt antrenor tanar si vreau sa fac cariera. La Rapid aveam contract mai mic decat foarte multi angajati, nu numai comparativ cu al jucatorilor!

„La Craiova, mereu mi-au tremurat chilotii"

  • Vreti sa veniti la Universitatea?

    Da! Daca nu se va intampla acum, tot voi veni odata. Este una dintre cele mai titrate echipe din Romănia, cu un public fantastic. Intotdeauna cand am venit la Craiova mi-au tremurat chilotii pe mine. Vreau sa simt din nou acest lucru, dar din alta ipostaza.


Mario MORCOV
×
Subiecte în articol: sport