x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Refuzat de şapte antrenori!

Refuzat de şapte antrenori!

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    20 Iun 2009   •   00:00
Refuzat de şapte antrenori!

Deşi oltenii au mâine programată reunirea în vederea sezonului viitor, Adrian Mititelu n-a găsit nici un tehnician dornic să preia banca tehnică a Universităţii.



Ratarea clasării pe un loc de Europa League a învolburat tare apele la Craiova, iar Adrian Mititelu are mari probleme în numirea unui antrenor pentru sezonul viitor. Primul vizat a fost Ilie Balaci, care însă a declinat oferta lui Mititelu, intenţionând să plece din nou în ţările arabe în luna august. Contactat de urgenţă, Viorel Moldovan a venit la Craiova chiar înaintea partidei dintre olteni şi FC Vaslui, a negociat cu Mititelu, dar apoi tratativele au căzut, motivul oficial fiind acela că suporterii Universităţii n-ar fi privit cu ochi buni această variantă. Pista Sabău a fost şi ea testată, ex-tehnicianul Gloriei Bistriţa părând iniţial încântat de perspectiva de a ajunge la "Ştiinţa", pentru ca apoi să fie deturnat definitiv de Dinamo.

În disperare de cauză, Mititelu a apelat la un artificiu sentimental, încercând să recurgă la un nume care să reverbereze la auzul unei oferte din partea Craiovei. Aşa s-au purtat discuţii, pe rând, cu Emil Săndoi, Gheorghe Craioveanu şi Eugean Neagoe, toate rămase însă fără rezultat! Deşi este ultimul antrenor care a dus Universitatea în cupele europene, Săndoi se pare că n-a fost dorit de "vedetele" care taie şi spânzură în vestiar, Craioveanu a scăldat-o ca şi pe vremea când i s-a oferit posibilitatea să se retragă de la echipa care l-a lansat, în timp ce Neagoe a refuzat direct, fiind cu un picior în curtea Gloriei Bistriţa. Mai mult, un telefon l-a primit şi Daniel Mogoşanu, spre stupoarea generală a fanilor Craiovei, care au fost asiguraţi că oltenii se vor bate anul viitor pentru Cupă şi campionat.

×
Subiecte în articol: sport