x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Renume de sperietoare confirmat

Renume de sperietoare confirmat

02 Aug 2004   •   00:00

Gruparea din Regie a pierdut un meci pe care l-a avut in mana, insa precipitarea din fata portii a privat-o de un rezultat favorabil.

NESANSA. Dan Petrescu a sintetizat scurt un meci de care s-a temut: "Nu este posibil sa ai atatea ocazii si sa pierzi. Care este dreptatea? Ei au avut doua situatii si au inscris, in timp ce noi ne-am jucat cu ocaziile". Tehnicianul "studentilor" a avut dreptate. Pe rand, Mazilu, Gigel Bucur si mai ales Maxim l-au facut mare pe Turcas, un portar aflat in zi de gratie. "Am sperat intr-un succes. Ma bucur mai ales ca mi-am adus si eu contributia", a precizat goalkeeper-ul ardelenilor.

IURES. Dupa pauza, in doar 7 minute, oaspetii au rezolvat meciul. Mai intai, Galdean a fructificat o pasa inteligenta a lui Paleacu (’48), dupa care "centralul" Serea a dictat penalty la un duel Galdean - Stancioiu, iar Paleacu nu a iertat (’54). Neputinta gazdelor i-a ajutat pe cei de la Apulum sa se inscrie in categoria "echipelor-revelatie", reconfirmandu-si statutul de echipa sperietoare la meciurile din deplasare. (Daniel Stan)

IMPACARE?

Prezent la meciul din Regie pentru a fi alaturi de Dan Petrescu, impresarul Victor Becali a tinut sa lamureasca si zvonurile care anuntau o posibila impacare intre cei doi procuratori si patronul Stelei, Gigi Becali, dupa sosirea in Ghencea a lui Walter Zenga. "Nici nu se pune problema sa ne impacam cu Gigi Becali. Venirea lui Walter nu poate avea nici o legatura cu relatiile dintre noi. Ii uram succes la Steaua pentru ca este un om de valoare." Altfel, Zenga a asistat si el la meci. "Imi pare foarte rau pentru Dan, insa acesta este fotbalul", a declarat italianul dupa joc afectat de infrangerea fostului sau "secund" de la FC National din sezonul trecut. Dupa aceasta partida, antrenorul italian a fost in Cotroceni, unde a asistat la FC National - FC Brasov.

×
Subiecte în articol: sport