x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Renunta Cartu?

Renunta Cartu?

27 Iul 2004   •   00:00

Apele s-au involburat din nou la Dunare, antrenorul Sorin Cartu acuzandu-l pe presedintele Nicolai Boghici de proasta campanie de transferuri.

"Ma gandesc sa plec", declara tehnicianul zilele trecute. "Nu am cum sa-l tin cu forta", a replicat Boghici.

REBEL. "Presedintele trebuie sa aduca jucatori. Pana acum nu a facut mai nimic. Eu cu cine sa joc? Mai imi pleaca vreo trei-patru acum", a tunat Cartu. Cel acuzat, presedintele Boghici, a tinut sa puncteze: "Am facut tot posibilul, insa eu nu pot decide pretul unui jucator. Voi mai incerca in aceste zile sa discut cu oamenii de la Petrolul pentru Apostol".

NEGOCIERI. Boghici s-a intalnit ieri cu jucatorii carora le-au expirat contractele, anume Danut Oprea, Drago-mir si Apostol, apoi, sustin surse din club, urma sa discute cu Gigi Netoiu. Boghici si "vicele" dinamovist nu ar fi ajuns la un acord nici in privinta prelungirii intelegerii lui Danciu si Cornel Dobre, doriti insistent la FC Arges. Altfel, delegatia galateana va decola azi spre Tirana, la bordul unui charter. Revenirea in tara este programata vineri, urmand a se pleca direct spre Bacau, pentru meciul din prima etapa a noului sezon. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport