x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Rezultatul este echitabil"

"Rezultatul este echitabil"

03 Aug 2004   •   00:00

Tehnicianul Universitatii, Mircea Rednic, recunoaste ca rezultatul final de la Pitesti oglindeste foarte bine realitatea din teren, dar este dezamagit ca jucatorii sai nu au profitat de ocaziile de gol avute.

SORIN ANGHEL

  • Jurnalul National: Domnule Rednic, sunteti multumit dupa jocul de la Pitesti?

    Mircea Rednic: Stii cum e? Cand ai 1-0 pana in minutul 87 si primesti un asemenea gol te cam racaie pe suflet ceva. Dar trebuie sa recunosc ca rezultatul este unul echitabil dupa desfasurarea jocului. Am avut o prima repriza buna in care am reusit sa deschidem scorul, puteam face chiar 2-0 daca Gane nu rata. Chiar si dupa ce am fost egalati am mai avut doua oportunitati de a marca, dar nu a fost sa fie. Am avut cateva caderi in joc, iar eu, prin schimbarile pe care le-am efectuat, am incercat sa intaresc partea stanga.

  • Borbely a dezamagit insa.

    In repriza a doua s-a vazut oboseala in jocul echipei, dar nu ma asteptam ca Borbely sa fie atat de sters. Intrase de numai 20 de minute si el deja nu mai putea. Nu pot sa imi explic ce s-a intamplat cu el.

  • De ce nu l-ati folosit pe Iordache, care este jucator de banda stanga?

    El mi-a venit la pregatire cu patru kilograme in plus, a mai avut si alte probleme si am considerat ca Borbely este solutia cea mai buna, dar m-am inselat. Am incercat sa dau consistenta jocului prin introducerea lui Paduret, dar el nu a avut timp sa se adapteze.

  • Nici Plesan nu a rupt gura targului.

    A prins o zi mai proasta, dupa o saptamana in care a acuzat dureri de la o lovitura primita in piept.

  • Cine v-a impresionat cel mai mult?

    Bundea, Papura si Guso au dat siguranta echipei. S-a vazut totusi ca nu suntem omogeni. Pe Rubinelson nu l-am avut in toata perioada de pregatire, iar Frunza si Buhus vin de la Divizia B.

  • Au reusit sa faca pasul spre prima liga?

    E prematur sa dau un asemenea verdict dupa prima etapa.

  • Are Craiova echipa sa se bata la campionat?

    Deocamdata noi pregatim meciul cu Farul. Noi dorim ca la anul sa jucam intr-o cupa europeana. Este mai mult o ambitie de-a mea decat un obiectiv al echipei. Nu vreau sa creez o presiune suplimentara asupra jucatorilor.

    LUTU TRACTORIST

    Mijlocasul Universitatii Ionut Lutu le-a cumparat parintilor sai, care locuiesc in localitatea Valea Mare din judetul Olt, un tractor utilat cu plug, pentru a le fi mai usor la muncile campului. Ca sa stie lumea al cui e tractorul parcat langa poarta gospodariei, acesta a fost inmatriculat cu un numar sugestiv: OT-06-LUT. In afara de agricultura, Lutu, care nu a evoluat in meciul de la Pitesti, vrea sa mai investeasca bani si in alte afaceri, asteptand ca patronul Dinel Staicu sa-i inchirieze cateva spatii comerciale in Slatina. (Mario Morcov)

    PROTEST

    Prestatia arbitrului Anton Helesteanu a declansat un val de nemultumiri in tabara argeseana. Antrenorul Ion Moldovan a reactionat la fiecare decizie a "centralului", la final reprosandu-i acestuia atitudinea pro-Craiova. In repriza a doua, Helesteanu a permis declansarea unui contraatac al oltenilor, in timp ce Marincau era plin de sange in careul lui Guso. Doar portarul Ionut Coman a impiedicat un dezastru in fata lui Gane, dar Moldovan si Marincau nu s-au mai abtinut si au sarit la "central". "A fost clar penalty si eliminare. Am primit un pumn de la Papura de mi s-a stins lumina. Nu stiu ce are cu mine. La fiecare meci ma loveste. Nu i-am facut nimic, dar ma loveste de fiecare data", a spus Marincau la finalul jocului. (Andrei Nicolescu)
  • ×
    Subiecte în articol: sport