x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rompetrol vrea s` se retrag`

Rompetrol vrea s` se retrag`

27 Mar 2004   •   00:00

Conducerea tehnic` a echipei de baschet masculin Rompetrol Bucure[ti a convocat ieri, n Sala Floreasca, o conferin]` de pres`, n care [i-a exprimat public nemul]umirea fa]` de arbitrajele ostile din ultima vreme, n urma c`rora a pierdut meciuri importante din Cupa Rom~niei [i din campionat.

„Tragem un semnal de alarm` c`tre Federa]ie, fiindc` nu se mai poate a[a. Suntem fura]i ca n codru la fiecare meci. Parc` am avea echip` de minibaschet. |n meciul cu Asesoft Ploie[ti ne-au fluierat «pa[i» de 11 ori", a declarat antrenorul echipei, Ioan Constantin.

RETRAGERE. Ofi]erul de pres` al sponsorului Rompetrol, Dan Ro[u, a declarat c` trustul din care face parte nu mai tolereaz` asemenea comportamente. „Suntem de patru ani al`turi de echip` [i am investit foarte mul]i bani. Am ales baschetul, de[i nu este la fel de mediatizat ca alte sporturi, dar dac` Federa]ia nu ia m`suri serioase, noi ne retragem sprijinul. V` garantez c` la fel vor face [i ceilal]i investitori", a exclamat Ro[u. Pre[edintele Rompetrol, Virgil Gongu, a ad`ugat c` echipa sa este de top, care d` 2-3 juc`tori la „na]ional`", iar dac` merit` s` c~[tige, s` fie l`sat` s` joace.
C`t`lin F`ini[i

Arbitrul suspendat

La sf~r[itul meciului ASESOFT Ploie[ti - Rompetrol, 84 - 76, de s`pt`m~na trecut`, pre[edintele oaspe]ilor, Virgil Gongu, a naintat un memoriu c`tre Federa]ia de baschet, n care cerea suspendarea arbitrului Marius Udric`, pe care l-au acuzat de viciere de rezultat. Ca r`spuns, forul suprem l-a suspendat pe „fluera[" pentru dou` etape [i l-a re]inut de la deleg`ri pentru tot sezonul, av~nd n vedere c` nu se afla la prima abatere.

×
Subiecte în articol: sport