x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-au inecat pe Litoral

S-au inecat pe Litoral

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    10 Dec 2007   •   00:00
S-au inecat pe Litoral

Condusă la pauză, Farul a revenit extraordinar in partea secundă, invingănd categoric o echipă incropită, care trăieşte doar din amintiri şi suporteri.

FARUL - "U" CRAIOVA 3-1 - Victorie mare pentru gazde


Condusă la pauză, Farul a revenit extraordinar in partea secundă, invingănd categoric o echipă incropită, care trăieşte doar din amintiri şi suporteri.

Terapia-şoc la care a fost supusă Farul pare să dea roade. Deşi a intrat la pauză in dezavantaj, după golul reuşit de Florin Costea, formaţia de la malul mării a revenit fantastic in repriza secundă, cănd a marcat in poarta oltenilor de trei ori intr-un sfert de oră.

OPUS. Ca de obicei cănd joacă in deplasare, Craiova a vorbit mult şi a făcut puţin. Prima repriză le-a aparţinut totuşi oaspeţilor, care au deschis scorul după un gol de generic reuşit de Florin Costea. Trecuţi in avantaj, oltenii s-au mulţumit să confişte jocul, ţinănd balonul cu luciditate la jumătatea terenului. Pauza i-a dezmeticit insă pe elevii lui Ion Marin. Abia reveniţi de la cabine, constănţenii au egalat după un penalty acordat cu multă uşurinţă de arbitrul Ioniţă in urma unei căderi a lui Daniel Florea, "centralul" fiind probabil emoţionat şi după simularea lui Todoran din prima repriză. Gazdele au mai marcat imediat de incă două ori, ingenunchind o echipă care plăteşte tribut doar lipsei de valoare şi infatuării peste măsură. "Aşa am crezut eu că este mai bine, să joc cu Paul Curteanu titular. Nu aveam de unde să ştiu că face greşeli. Poate şi Ciucă sau altul ar fi greşit la fel", a declarat după meci tehnicianul oaspeţilor, italianul Nicolo Napoli. Oricum, in timp ce Farul a arătat ceva revenind de la 0-1, Craiova s-a făcut din nou de răs, caracteristica principală reprezentativă pentru Bănia fotbalistică de peste 11 ani. Cu invenţii gen "Micul Balaci" (depăşind blasfemia, se citeşte Andrei Ionescu), care pare in măsură să-şi dribleze doar eventuala carieră, nu insă şi pe adversarii direcţi, Curteanu (care se invărte de ani buni pe la Universitatea datorită faptului că e fiul tatălui său) sau Stoianof, despre care nimeni, inclusiv el, nu ştie ce caută pe un teren de fotbal, viitorul Universităţii pare "asigurat".

dragos.stoica@jurnalul.ro

Curăţenie

In noaptea de sămbătă spre duminică, la revenirea in Craiova, componenţii lotului au fost convocaţi de patronul Adrian Mititelu la sediul clubului. După un speech dur adresat jucătorilor, Mititelu a rămas la discuţii cu Nicolo Napoli, "secundul" Ionel Gane şi căpitanul Dorel Stoica, alături de care a creionat lista jucătorilor care urmează să fie daţi afară din această iarnă de la Universitatea. Se pare că principalii vizaţi sunt cei patru australieni (Baird, Mitchell, Rose şi Dilevski), plus Curteanu şi Stoianof. "Nu ştiu ce să mai cred. Sunt prea multe de spus şi mai bine să amănăm discuţiile de genul ăsta incă o săptămănă, pănă după meciul cu Iaşiul. Situaţia este mai mult decăt ingrijorătoare", a declarat ieri managerul general Ovidiu Stăngă.

×
Subiecte în articol: sport