x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabin pierde socul

Sabin pierde socul

19 Mar 2004   •   00:00

Pentru ca l-a palmuit pe Stefan Nanu, rapidistul Sabin Ilie a fost eliminat in meciul cu Otelul, fiind suspendat pentru derby-ul de duminica, cu Steaua.

Eliminarea Rapidului din sferturile Cupei Romaniei nu le-a picat bine giulestenilor, care au crezut ca numirea lui Ioan Becali in functia de presedinte va insemna automat si calea spre fericire.

Nu-si doresc Cupa Romaniei

Antrenorul Dan Petrescu a incercat sa nu para afectat de esec, anuntand ca obiectivul echipei sale nu este castigarea Cupei Romaniei, ci calificarea intr-o cupa europeana. "Bursucul" a uitat insa ca o poarta spre Europa era reprezentata de castigarea celei de-a doua competitii a tarii. Daca nu ar fi fost interesat de Cupa, tehnicianul giulestenilor putea sa trimita in teren doar rezervele. Asa ar fi putut sa ia loc in tribuna si i-ar fi scutit pe Ziyati si pe Irimia de accidentarile care i-au facut incerti pentru derby-ul de duminica seara, cu Steaua.

Sanctiuni de peste tot

In plus, Sabin Ilie nu ar fi ajuns sa-l palmuiasca pe Nanu, motiv pentru care a si fost eliminat. "Sabin Ilie va fi sanctionat pentru ca exista un regulament de ordine interioara, care impune acest lucru", a declarat presedintele Rapidului, Ioan Becali. Sabin a fost suspendat doua etape si va fi amendat cu 5.000 de dolari de catre club.

Masuri de securitate

Pentru meciul dintre Steaua si Rapid, care se va desfasura duminica, de la ora 20:00, Jandarmeria va lua masuri speciale de securitate. Accesul in stadion va fi permis incepand cu ora 17:30, spectatorii urmand sa se deplaseze individual catre arena din Bulevardul Ghencea. Incepand cu ora 17:00 se va interzice vanzarea bauturilor alcoolice in zona stadionului. Pentru a asigura ordinea si linistea publica la acest derby, Brigada Speciala de Interventie "Vlad Tepes" a Jandarmeriei va aloca un dispozitiv de 1.000 de luptatori.

Tudor e favorit la derby

Cele mai mari sanse de a conduce derby-ul de duminica din Ghencea le are Alexandru Tudor. Ion Craciunescu pare tentat sa-l trimita pe bucurestean la acest meci, dupa ce a condus foarte bine meciul Gloria - FCM Bacau, din etapa trecuta, cand a aratat o atitudine schimbata in bine fata de cea din turul campionatului. Urmatoarele variante ar putea fi Ionica Serea si Sorin Corpodean. Marian Salomir va conduce partida de sambata dintre FC Oradea si Dinamo, iar Balaj va arbitra tot la Divizia B.

O loja pentru Giovanni

"Ma tem ca echipa noastra va avea de suferit din cauza arbitrajului. S-a vazut acest lucru si in jocul de la Brasov. Doar de acest lucru ma tem in meciul cu Rapid, pentru ca e greu de crezut ca Ion Craciunescu poate trece usor peste anumite relatii pe care le-a avut cu unii presedinti de club din Divizia A", a declarat Mihai Stoica. Oficialii stelisti sunt pregatiti pentru sosirea lui Ioan Becali, in Ghencea, desi a anuntat ca vine doar insotit de ziaristi. "Clubul nostru si-a respectat mereu adversarii, o loja standu-le acestora la dispozitie", a spus MM. Intre Steaua si Rapid exista un protocol de reciprocitate pentru 5.000 de bilete.
( PAUL ANDONE, SORIN ANGHEL, VICENTIU NEAGOE)

×
Subiecte în articol: sport