x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sanse mici pentru baieti

Sanse mici pentru baieti

20 Mar 2004   •   00:00

Cele patru reprezentante ale handbalului romanesc in cupele europene vor disputa astazi si maine meciurile retur din cadrul Cupei EHF si Challenge Cup.

Echipele masculine de handbal Dinamo Romconstruct si HCM Constanta vor sustine astazi meciurile retur din semifinalele cupelor europene.

DINAMO. Elevii antrenorului-jucator Ion Mocanu au astazi o misiune dificila in fata spaniolilor de la BM Altea, fiind obligati sa invinga pentru a accede in finala Cupei EHF. In meciul tur, care s-a disputat in Sala Sporturilor din Buzau, "cainii" au fost foarte aproape de victorie, avand la un moment dat un avantaj de 5 goluri in fata ibericilor, insa meciul s-a terminat nedecis, scor 30-30. Dinamovistii merg in Spania cu gandul la calificarea in finala, motivati fiind si de uriasa prima de 250.000 de dolari, pe care-i vor incasa in cazul castigarii trofeului.

HCM CONSTANTA. In Challenge Cup, "marinarii" au facut deplasarea in Hexagon, unde vor da piept astazi cu US Dunkerque. Sansele de calificare in finala sunt minime pentru elevii tehnicianului Aihan Omer, in tur, ei suferind o infrangere usturatoare la sase goluri diferenta, scor 18-24. (Cosmin Smochina)

Rapid si Deva, aproape de semifinale

Astazi, la Deva, handbalistele de la Universitatea Remin vor incerca accederea in semifinalele Challenge Cup, dand piept cu nemtoaicele de la Borrusia Dortmund. In tur, fetele din Deva au fost infrante cu scorul de 29-27 si au sanse mari de a pasi in careul de asi al competitiei. Maine, cealalta reprezentanta a handbalului feminin, Rapid Bucuresti, va disputa meciul retur (tur 29-30) cu danezele de la HK Viborg, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei EHF. Ambele meciuri vor fi televizate de TV Sport, avand ca ora de incepere 11:00 (Deva), respectiv 16:00 (Rapid).

×
Subiecte în articol: sport