x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se scoate zgura la vanzare!

Se scoate zgura la vanzare!

20 Feb 2004   •   00:00

Dupa ce s-au investit 50.000 de dolari pentru aducerea si amenajarea a 75 de tone de nisip calcaros in Sala Polivalenta, unde tricolorii au pierdut in fata elvetienilor cu scorul general de 2-3, in Cupa Davis la tenis, zgura pariziana trebuie scoasa din sala.

Pana de Martisor se pune parchet
8 martie este data-limita pana cand suprafata de joc trebuie scoasa, urmand ca in sala sa fie montat parchet. Pentru a mai atenua din costuri, cea mai profitabila solutie o constituie vanzarea zgurii, pretul acesteia ridica ndu-se la 30.000 de dolari. "Pana acum, doar o firma s-a interesat de zgura. E vorba de Metrorex, care a purtat negocieri cu Federatia Romana de Tenis, insa a existat o neintelegere asupra pretului", a declarat directorul administrativ al Centrului National de Tenis, George Mazilu.

Pericol de pietrificare
In acest week-end, Sala Polivalenta va gazdui "Miss Piranda 2003", eveniment pentru care zgura a fost acoperita cu mocheta. Manifesta ri de acest gen sunt programate si in urmatoarele trei saptamani, timp in care zgura va trebui udata pentru a se preveni pietrificarea acesteia.

Pavel a pierdut iar la Federer
Andrei Pavel a fost din nou invins de numarul 1 mondial, Roger Federer. Cei doi s-au intalnit ieri, in turul doi al turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare de 842.000 de euro, elvetianul impunandu-se in doua seturi echilibrate, scor 7-6, 7-5. Perechea Victor Hanescu/Razvan Saba u s-a calificat in turul doi al probei de dublu din cadrul challengerului de la Andrezieux. Cei doi au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/4), cuplul francez Gael Monfils/Josselyn Ouanna. In turul doi al competitiei, romanii vor da piept cu perechea Yves Allegro/Jean-Francois Bachelot (Elvetia/Franta), cap de serie numarul 4.
COSMIN SMOCHINA

×
Subiecte în articol: sport