x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Selectionerului nu-i place numele Claudiu

Selectionerului nu-i place numele Claudiu

24 Iul 2004   •   00:00

Antrenorul echipei reprezentative i-a "uitat" pe Claudiu Niculescu si pe Claudiu Raducanu, care nu au avut loc pe lista de 50, in vederea campaniei de calificare la CM din 2006

DANIEL STAN

Selectionerul echipei nationale a anuntat lotul de 50 de jucatori pe care va conta in campania de calificare pentru CM din 2006, ce se va desfasura in Germania. Lasand la o parte eternii favoriti, a surprins neincluderea pe aceasta lista a dinamovistului Claudiu Niculescu, precum si a fostului stelist Claudiu Raducanu, in prezent in Germania, la Arminia Bielefeld.

INDIGNARE. Unul dintre membrii CA al "cainilor" a declarat vizavi de acest aspect: "Nu este prima data cand Iordanescu nu are ochi pentru Claudiu. In schimb, a avut pentru altii care inca nu au facut ochi in fotbal. Cred ca este rautate la mijloc, altfel nu-mi explic. Suntem indignati. Dar noi sa fim sanatosi si sa luam din nou eventul, iar Iordanescu sa convoace pe cine vrea". Se pare ca oficialul dinamovist nu a inteles convocarea lui Burdujan, recent transferat la Rapid. Chiar daca Generalul a spus ca lista poate fi modificata in orice moment al preliminariilor, indignarea dinamovistilor ramane.

SURPRIZE. Acelasi oficial s-a mai aratat surprins cand a citit pe lista numele lui Prepelita, de la FC Arges, sau al "bancarului" Gigel Coman: "Daca nu are loc Niculescu, au avut, in schimb, Prepelita, Gigel Coman, ca sa nu mai spun de eternul Soava, desi pe postul acestuia exista destule alte solutii. A avut dreptate Gigi Becali cand a spus acele chestii legate de selectie". Vizavi de neconvocarea lui Claudiu Niculescu, antrenorul Ioan Andone a precizat: "Fara sa fiu subiectiv, sunt sigur ca selectionerul isi va indrepta atentia si asupra lui Claudiu Niculescu, intrucat evolutia acestuia din returul sezonului trecut, precum si din meciurile de pregatire il recomanda ca o solutie pentru echipa nationala".

POZITIE

"Este problema domnului Iordanescu pe cine convoaca. Raspunde pentru rezultate. Totusi, noi vom trimite jucatorii care ni se cer, dar cred ca Niculescu merita sa faca parte din echipa nationala" - Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo

RADUCANU

Golgeterul campionatului in sezonul 2002-2003, Claudiu Raducanu, a fost convocat la echipa nationala in urma scandalului dintre Gigi Becali si Anghel Iordanescu. Ulterior, atacantul a fost transferat de la Steaua la Espanol Barcelona, iarna trecuta, avand un debut fulminant la gruparea spaniola. Numai ca, in aceasta vara, gruparea catalana l-a imprumutat la nou-promovata in 1Bundesliga Arminia Bielefeld, unde Raducanu are acum probleme de adaptare, din cauza faptului ca nu cunoaste limba. Mai mult, a intrat si in dizgratia antrenorului Uwe Rapolder, care il acuza pe roman ca face gafe si ca este indisciplinat.

×
Subiecte în articol: sport claud