x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Show oltenesc cu "bucatari" austrieci

Show oltenesc cu "bucatari" austrieci

16 Iul 2004   •   00:00

Dupa ce marti au invins cu 11-0 o echipa obscura, oltenii s-au distrat din nou in fata unor amatori, RW Zell, reusind de data aceasta "doar" un 10-0.

DANIEL STAN, MARIO MORCOV

Universitatea Craiova si-a continuat turneul in Austria printr-un nou meci de verificare, disputat in fata amatorilor de la RW Zell, echipa de liga a III-a. Trupa pregatita de Mircea Rednic a invins din nou la scor, 10-0, prin golurile reusite de Stoianof (3), Lutu, Frunza, Gane, Bundea, Plesan, Rubenilson si Vigariu. Marti, "juvetii" trecusera de alti amatori cu 11-0.

LUPTA. Pofta de gol a jucatorilor sai l-a determinat pe Mircea Rednic sa spere la un trofeu in sezonul viitor cu "Stiinta". Antrenorul Mircea Rednic a testat un fotbalist congolez, Mongu Nkoy, in varsta de 22 de ani, fiind impresionat de calitatile lui. "Aproape sigur il voi opri in lot", a declarat "Puriul".

MULTUMIT. Pana in prezent, Rednic este multumit de elevii sai: "Mai sunt doua meciuri si abia apoi voi trage linie. Sunt multumit de pofta de gol a baietilor, chiar daca am jucat cu doua echipe de "bucatari"". Tehnicianul a adaugat un plus in dreptul lui Plesan, Stoianof, Jerry Gane si al brazilianului Rubenilson. "Stiinta" a intalnit aseara Legia Varsovia, iar astazi va juca in compania lui Ferencvaros, dupa care lotul va reveni in tara.

MANELE

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a gasit admiratori chiar si in Craiova, un oras care, in general, respira numai pentru Universitatea. Oaca, un manelist din Banie, fan declarat al Stelei, i-a dedicat, impreuna cu fiul sau, Leonard, o piesa patronului din Ghencea. "Unu’ e Gigi Becali/Baga-n boala toti dusmanii/Sa ma vorbeasca o viata/Nimeni n-o sa-mi stea in fata", sunt cateva din versurile cantecului compus de un alt artist al genului, Nicu de la Plenita. "Domnul Gigi o sa auda piesa cand va aparea pe album. E un om deosebit, care-si face treaba bine la Steaua", a spus Oaca.

RENUNTARE

Lucian Marinescu nu mai vine la Universitatea! Desi i se oferise un contract de 80.000 de dolari pe un an, cel mai mare din lot, fostul rapidist a refuzat, dorind un angajament pe doua sezoane. Principalul motiv ar fi altul, anume o oferta tot de la o grupare din Portugalia, mult mai tentanta financiar. "Am inteles faptul ca asta e dorinta lui si trebuie sa o respectam. Chiar daca i-am oferit cel mai mare contract de la Universitatea, prefera sa mearga in Portugalia, unde i se propune o intelegere pe doi ani, nu de un an, cum ar fi avut la noi", a declarat Mircea Rednic. Altfel, dupa ce brazilianul Rubenilson a semnat deja un contract pe un an cu "Stiinta", conationalii sai Fabio Fernandes si Andrea de Oliveira au fost refuzati de tehnician, care nu-i considera potriviti pentru echipa.

×
Subiecte în articol: sport