x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorin Cartu are ganduri mari

Sorin Cartu are ganduri mari

17 Mar 2004   •   00:00

Avand un avantaj de doua goluri, Cartu spune ca vine in Giulesti sa se califice.

Includerea in lotul galatean a lui Bobi Verdes si a lui Augustin Calin, caruia ieri i-a sosit cartea verde, par sa-i dea dreptate antrenorului galatean.

Cel mai important meci din returul Cupei Romaniei se disputa in Giulesti, acolo unde Rapid trebuie sa recupereze in fata Otelului handicapul acelui 0-2 din tur. Celalalt meci cu miza este "Poli" AEK - Gloria, in tur formatia bistriteana impunandu-se cu 1-0. Partidele Petrolul -Dinamo, 0-7 in tur, si Apulum - FC Arges, 0-4 in tur, conteaza doar pentru statistica, fiind greu de crezut ca pitestenii si "cainii rosi" mai pot rata calificarea.

  • Jurnalul National: Cum vedeti meciul din Giulesti?

    Sorin Cartu: Jocul de fotbal are doua faze, aparare si atac. Eu incerc sa le combin pe ambele, punand mai mult accent pe aparare. In functie de spatiile create in defensiva adversa, voi incerca contraatacul.

  • Credeti ca jucatorii se vor relaxa avand un avantaj de doua goluri?

    Am discutat foarte mult cu ei pe aceasta tema si sunt constienti ca este foarte greu. Rapid are o echipa foarte buna, iar atmosfera va fi infernala.

  • Ce parere aveti de faptul ca va arbitreaza Augustus Constantin, cel care luni a arbitrat meciul FC Brasov - Steaua?

    Nu pot sa comentez acest lucru, dar stiu ca trebuie sa fie un arbitru din provincie.

  • Aveti probleme in lot?

    Toti jucatorii sunt valizi si asteapta meciul. In plus pot conta si pe Calin si Verdespe care nu i-am avut la dispozitie in meciul de la Craiova.

  • Apropo de meciul de la Craiova, ce sentiment v-a incercat?

    Am mai declarat de atatea ori ca Universitatea este echipa mea de suflet. Stiam ca voi fi primit bine si ca nu voi fi huiduit. Eu nu le-am facut nici un rau suporterilor craioveni. Imi pare rau, dar sunt profesionist si tot ceea ce conteaza acum pentru mine este sa-mi fac foarte bine treaba la Otelul.

×
Subiecte în articol: sport