x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 10 iul;ie 2004

SPORT/Stirile zilei - 10 iul;ie 2004

10 Iul 2004   •   00:00

Barcelona il doreste pe Chivu

FC Barcelona este interesat de achizitionarea internationalului roman Cristian Chivu de la AS Roma, informeaza cotidianul Mundo Deportivo. "Reprezentantul jucatorului, Andrea Pretti, a declarat in urma cu doua saptamani ca Barcelona a cerut detalii despre Chivu. Dar AS Roma l-a declarat netransferabil pe roman, care mai are contract pana in 2008." Mundo Deportivo mai scrie ca desi Chivu este extracomunitar, Barcelona ar putea gasi solutii pentru titularizarea sa, folosindu-se de unele legi pentru jucatorii din estul Europei.

Transmisii - Acord intre CNA si LPF

Firma Telesport, care a cumparat drepturile de televizare a meciurilor din Divizia A, a fost de acord sa ofere tuturor posturilor tv din tara posibilitatea achizitionarii imaginilor in miscare necesare realizarii emisiunilor de comentarii sportive. Intr-un comunicat remis de LPF se arata ca decizia postului a fost luata in urma intelegerii cu Consiliul National al Audiovizualului si ca posturilor locale le vor fi oferite spre achizitionare imagini "contra unor sume modice".

Dorinta - Desailly vrea la Celtic

Marcel Desailly, care si-a reziliat saptamana trecuta contractul cu Chelsea, a declarat ca si-ar dori sa isi incheie cariera la formatia scotiana Celtic Glasgow, informeaza Daily Record. Desailly, care s-a retras in urma cu putin timp si din nationala Frantei, a spus ca mai poate sa joace inca doi ani la o echipa cu pretentii, iar Celtic ar fi optiunea ideala pentru el. Oficialii clubului scotian nu au confirmat tratativele cu Desailly.

Chelsea - Oferta pentru Drogba

Chelsea este aproape sa incheie negocierile cu clubul francez Olympique Marseille pentru transferul atacantului ivorian Didier Drogba, informeaza The Sun. Potrivit sursei, Roman Abramovici a oferit pentru Drogba suma de 22 de milioane de lire sterline, jucatorul cerand, de asemenea, un salariu saptamanal de 60.000 de lire sterline. Drogba, care a fost desemnat jucatorul sezonului 2003-2004 in Franta, ar urma sa-l inlocuiasca la Cheslea pe argentinianul Hernan Crespo, intrat in dizgratia antrenorului Jose Mourinho.

Licente - Sportul, in pericol

Comisia de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, intrunita ieri, a decis sa nu acorde clubului Sportul Studentesc licenta pentru sezonul 2004-2005. Gruparea din Regie poate face apel in termen de 10 zile. De asemenea, comisia prezidata de Viorel Duru a retras licenta clubului FC Oradea, termenul de apel fiind tot de 10 zile. Comisia a acordat licenta pentru sezonul urmator cluburilor CFR Cluj si "Poli" Unirea Iasi si a amanat cazul gruparii Apulum Alba-Iulia pentru data de 26 iulie.
×
Subiecte în articol: sport