x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 12 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 12 iulie 2004

12 Iul 2004   •   00:00

Lorena Trica a nascut un baietel

Eugen Trica are motive serioase sa fie fericit. Lorena, sotia jucatorului de la Litex Loveci si fiica lui Ilie Balaci, a nascut, vineri seara, un baiat de 3,100 kg si 51 cm. Pentru ca tatal joaca in campionatul Bulgariei, micutul va avea un nume originar din aceasta tara, Atanas, si unul romanesc, Ioan. Cel mai fericit de venirea pe lume a baietelului este Hristu, celalalt fiu al familiei Trica, de 5 ani. Hristu a facut deja planuri de viitor spunand tuturor ca "Atanas se va face fotbalist, in timp ce eu voi fi actor la Hollywood". (Madalina Corbeanu)

Gimnastica - Ponor campioana

Dupa ce Catalina Ponor a obtinut, sambata, medalia de aur in concursul individual compus din cadrul Campionatelor Nationale ale maestrelor si ale echipelor de club, ieri a fost randul finalelor pe aparate. Catalina Ponor s-a impus la sol si la barna, in timp ce Floarea Leonida a castigat concursul la paralele iar Silvia Stroescu pe cel de la sarituri. In concursul pe echipe, primul loc a revenit CSA CSS3 Steaua Bucuresti (Alexandra Eremia, Florica Leonida, Silvia Stroescu, Sandra Izbasa, Alina Stanculescu, Daniela Druncea), care a acumulat un total de 149,650 puncte. Pe locul doi s-a clasat Farul CSS1 Constanta, cu 148,425 puncte, in timp ce medalia de bronz a fost castigata de CS Cetate Deva, cu 140,850 puncte. (Madalina Corbeanu)

"Poli" AEK - Nume de 350.000 $

Fostul presedinte al echipei "Poli" Timisoara, Claudio Zambon, a avut o noua discutie cu Anton Dobos, actualul patron al divizionarei a, "Poli" AEK, in vederea redobandirii numelui si palmaresului echipei fanion a orasului de pe Bega. Numai ca, la fel ca la precedentele intalniri, italianul a cerut un pret considerat prea mare, anume 350.000 de dolari, iar Dobos a refuzat din nou. (Daniel Stan)

Sportul - Siman este suparat pe FRF

La primul control efectuat de Comisia de Licentiere a FRF la baza din Regie, membrii acesteia au decis sa nu acorde nou-promovatei dreptul de a se inscrie in campionatul 2004-2005. Acest lucru l-a deranjat pe presedintele Sportului Studentesc, Vasile Siman, care declarat ca totul se va rezolva. "S-au montat deja 500 de scaune din plastic, iar pana pe 10 august totul va fi in regula. A fost o decizie pe care nu o inteleg. Si mai spune lumea ca suntem echipa federatiei", a declarat Siman. (Daniel Stan)

Transfer - Tararache, colegul lui Filipescu

Mijlocasul Mihai Tararache a semnat un contract pe un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca un an, cu gruparea FC Zürich. Tatarache va fi, astfel, coechipierul unui alt roman, Iulian Filipescu. Fostul dinamovist, in varsta de 27 de ani, a evoluat in ultimele sase sezoane la Grasshopper Zürich, unde a inscris sase goluri in 157 de meciuri.

×
Subiecte în articol: sport