x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 13 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 13 iulie 2004

13 Iul 2004   •   00:00

Moldovan, cetatean de onoare al Bistritei

Viorel Moldovan a fost propus pentru obtinerea titlului de cetatean de onoare al municipiului Bistrita. La editia din acest an a Zilelor Bistritei, in care se aniverseaza 740 de ani de atestare documentara a orasului, vor fi acordate doua titluri de cetatean de onoare: lui Viorel Moldovan, originar din aceasta localitate, si interpretei de muzica populara Valeria Peter Predescu. Primarul Vasile Moldovan a precizat ca fotbalistul a anuntat ca nu va putea veni personal sa-si ia titlul, dar il va desemna pe fratele sau Adrian sa-l reprezinte.

Tenis - Posibila intalnire Hanescu - Pavel

Victor Hanescu ar putea sa-l intalneasca pe Andrei Pavel, cap de serie numarul 4, in turul doi al turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 614.750 de euro. Hanescu va juca, in runda inaugurala, cu cehul Bohdan Ulihrach, in timp ce Pavel este calificat direct in turul secund. Cei doi jucatori romani s-au mai intalnit o singura data in turneele ATP, anul trecut, in turul doi, la Metz, Pavel castigand cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

Farul - Grigoras, reinstalat

Petre Grigoras a fost numit duminica seara in functia de antrenor principal al echipei Farul Constanta. Grigoras a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire in functie de rezultate, avand drept obiectiv clasarea pe unul dintre primele 5 locuri in clasament. Tehnicianul, care revine la Farul dupa 2 ani, va fi secondat de Cristian Camui si Marian Dinu, in timp ce de pregatirea portarilor se va ocupa Ion Rauta.

Altfel, Comisia de Disciplina a FRF a hotarat luni suspendarea pe doi ani a jucatorului Cosmin Pascovici, la cererea Adunarii Generale a clubului Farul Constanta. La 3 iulie, conducerea gruparii constantene a propus suspendarea lui Pascovici, deoarece el parasise echipa si se antrena cu "U" Craiova fara acordul lor.

Franta - Domenech, noul selectioner

Tehnicianul Raymond Domenech a fost numit in functia de selectioner al echipei nationale a Frantei, a anuntat ieri presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Claude Simonet. Domenech (52 de ani), care ocupa functia de selectioner al echipei de tineret a Frantei din 1993, ii succede lui Jacques Santini, care a anuntat, inainte de Euro 2004, ca a semnat un contract cu clubul englez Tottenham. Noul antrenor al selectionatei de tineret va fi Rene Girard.
×
Subiecte în articol: sport