x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 14 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 14 iulie 2004

14 Iul 2004   •   00:00

Ilie Stan, in echipa Jurnalului National

Echipa de fotbal a Jurnalului National va intalni duminica seara echipa Agentiei de stiri Mediafax, in Cupa Presei, competitie sponsorizata de Petrom. Principalul atuu al gruparii noastre este prezenta in lot a lui Ilie Stan, fost fotbalist al Stelei Bucuresti si fost secund al lui Anghel Iordanescu la nationala (actual antrenor la Diplomatic Focsani). Jurnalul va beneficia de unul dintre cele mai frumoase echipamente de joc, oferit de firma bucuresteana Total Team Com, furnizorul de tricouri oficiale pentru marile echipe ale fotbalului european.

Tenis - Tiriac concureaza cu Nastase

In perioada 13-18 iulie, la Tenis Club Herastrau, din Bucuresti, se desfasoara concomitent turneele de tenis "Tiriac Trophy" si "Nastase Trophy". Cele doua intreceri fac parte din "Circuitul International al Romaniei", care cuprinde o serie de 17 turnee ITF futures, un "challenger" pentru baieti si 12 turnee feminine. La "Tiriac Trophy" participa 15 jucatori romani, favoriti fiind Florin Mergea, Victor Ionita si Horia Tecau, in timp ce la intrecerea feminina, "Nastase Trophy", sunt inscrise 13 romance, cele mai mari sanse la obtinerea titlului avandu-le Liana Balaci, Monica Niculescu si Madalina Gojnea.

Steaua - Amicale cu Sportul si cu Litex

Stelistii se vor reuni maine la stadionul din Ghencea, urmand ca sambata sa dispute un joc amical in compania Sportului Studentesc, ora nefiind inca stabilita. Exista tratative avansate ca gruparea ros-albastra sa mai dispute un meci de verificare, contra bulgarilor de la Litex Loveci, la 24 iulie, prilej cu care ar urma sa fie prezentat si lotul pentru viitorul sezon. "Nu e exclus sa mai apara si surprize in ceea ce priveste transferurile", a declarat MM Stoica.

Box - Incepe "Centura de Aur"

Astazi, de la ora 16:00, in Sala Polivalenta din Bucuresti incepe a 33-a editie a turneului international de box "Centura de Aur". Printre cei 100 de pugilisti vor fi prezenti si cei 5 romani care vor face deplasarea la Atena, Marian Simion, Dorel Simion, Ionut Gheorghe, Bogdan Dobrescu si Constantin Bejenariu. Cantarul oficial este programat in aceasta dimineata de la ora 7:00, tragerea la sorti urmand sa aiba loc la ora 11:00, la Hotel Ambasador. Competitia va fi transmisa in direct de Prima TV, dupa urmatorul program: miercuri si joi de la ora 16:00 — 18:00 (in direct prima gala) si 20:30 - 22:30 (in direct a doua gala), vineri 16:00 - 18:00 (in direct prima gala) si de la 23:30 — 2:00 (inregistrare a doua gala), sambata 20:30 - 22:30 (in direct marea finala).

EDITIA a II-a

Turul Frantei - McEwan, victorie la sprint

Etapa a IX-a a Turului Frantei, desfasurata intre St. Leonard de Noblat si Gueret (160,5 km), a fost castigata de australianul Robbie McEwan (Lotto). Purtatorul tricoului verde i-a depasit la sprint pe norvegianul Thor Hushovd (Credit Agricole) si pe compatriotul sau, Stuart O’Grady (Cofidis). Plutonul a anihilat in ultimii metri ai etapei o evadare in doi, inceputa inca de la kilometrul 38 de Inigo Landaluze si Filippo Simeoni. In clasamentul general, lider ramane francezul Thomas Voeckler. (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport