x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 15 IULIE 2004

SPORT/Stirile zilei - 15 IULIE 2004

15 Iul 2004   •   00:00

Balaci ii ofera lui Cartu un ceas de aur

Ieri, la putin timp dupa ce delegatia Otelului a ajuns la Constanta pentru meciul cu Dinamo Tirana, Sorin Cartu a fost sunat pe telefonul mobil de catre Ilie Balaci (foto), bunul sau prieten si fostul sau coechipier din echipa "Craiovei Maxima". Aflat in vacanta in Romania, Balaci isi anuntase prezenta la meci, dar afland de ciudateniile petrecute la Galati a renuntat la idee. In schimb, el l-a informat pe Cartu ca este dispus sa-i ofere o prima speciala in cazul obtinerii calificarii: "un ceas Gucci de aur, foarte scump", a dezvaluit tehnicianul Otelului.

Turul Frantei - Virenque castiga etapa a X-a

Etapa a X-a a Turului Frantei, desfasurata intre Limoges si Saint-Flour (237 km), a fost castigata de un reprezentant al gazdelor, Richard Virenque (Quick Step). Chiar de ziua nationala a Frantei, Virenque a dus pana la capat o evadare purtata initial impreuna cu Axel Merckx, terminand cu 5 minute si 19 secunde inaintea urmatorilor clasati, Andreas Kloden si Erik Zabel, ambii de la Telekom. In clasamentul general, lider ramane francezul Thomas Voeckler, urmat de australianul Stuart O’Grady, la fix 3 minute, si de compatriotul sau, Sandy Casar, la 4 minute si 13 secunde. (Ionut Paduraru)

Cristi Chivu - In Austria, dar cu piciorul in ghips

Desi se afla cu piciorul in ghips, Cristian Chivu va face totusi deplasarea cu echipa AS Roma in stagiul de pregatire din Austria, de la Irdning. Plecarea spre Irdning este programata in aceasta dimineata, dar Chivu se va alatura lotului abia maine. Antrenorul Claudio Prandelli va deplasa 25 de jucatori in stagiul din Austria, din care vor lipsi insa vedetele Francesco Totti, Antonio Cassano, Christian Panucci, Traianos Dellas, Olivier Dacourt si Mancini. In turneul de la Irdning, AS Roma va juca amicale cu Grazer AK, Glasgow Rangers si Stoke City .

AS Monaco - Chevanton, 10 milioane de euro

Atacantul uruguayan al echipei US Lecce, Javier Ernesto Chevanton, a fost transferat la AS Monaco, a anuntat Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului italian. Pentru achizitionarea internationalului uruguayan, conducatorii clubului monegasc vor trebui sa plateasca 10 milioane de euro. Chevanton, care a semnat un contract pe patru ani, va primi un salariu anual de 3 milioane de euro. De achizitionarea lui Chevanton au mai fost interesate formatiile US Palermo, Internazionale Milano si AC Fiorentina. Atacantul uruguayan il va inlocui la finalista din sezonul trecut al Ligii Campionilor pe spaniolul Fernando Morientes, intors la Real Madrid dupa ce i-a expirat imprumutul la AS Monaco.
×
Subiecte în articol: sport