x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 16 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 16 iulie 2004

16 Iul 2004   •   00:00

Stoicikov, selectionerul Bulgariei

Hristo Stoicikov a fost numit in functia de selectioner al Bulgariei. Obiectivul "nationalei" de la sud de Dunare este calificarea la Mondialul german din 2006, din Grupa 8 preliminara, care include Suedia, Croatia, Ungaria, Malta si Islanda. Fostul jucator emblematic al lui FC Barcelona a semnat un contract pe 2 ani si considera noul sau loc de munca o provocare pasionanta. "Ito", care ocupa pana in prezent postul de antrenor al juniorilor la FC Barcelona, va cauta, in acelasi timp, tinere talente din Bulgaria pentru echipa sa de suflet. (Catalin Fainisi)

Centura de aur - Fratii Simion nu au avut probleme

Prima zi a turneului international de box, "Centura de Aur", care se disputa la Sala Polivalenta din Bucuresti, a fost incununata de succes pentru Viorel si Marian Simion. Cei doi pugilisti, calificati la Jocurile Olimpice de la Atena, au urcat in ring in cadrul celei de-a doua gale a competitiei. Astfel, Viorel Simion (57 kg) a trecut de georgianul Konstantine Kupatadze, iar Marian Simion l-a invins pe dominicanul Juan Ubaldo.

Imprumut - Hernan Crespo, la AC Milan

Internationalul argentinian Hernan Crespo va juca la campioana Italiei, AC Milan, unde a fost imprumutat pentru un an de Chelsea Londra, unde era coleg cu Adrian Mutu. In "Cizma", Crespo va concura pentru postul de titular cu atacantii Andrei Sevcenko, Jon Dahl Tomasson si Filippo Inzaghi. "Ideea revenirii mele in Italia ma incanta", a declarat Crespo, care va incasa un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

Lifesport - Reportaj la Sahtior Donetk

Revista Lifesport a lansat ultimul numar, iulie-august, care cuprinde numeroae materiale interesante din lumea sportului, cum ar fi un interviu amplu cu Mircea Lucescu, noul antrenor al "legiunii romane" de la Sahtior Donetk. Pe langa acesta, cititorii mai pot afla lucruri interesante despre viata celor cinci jucatori romani de la echipa lui Rinat Ahmetov, Stoican, Rat, Marica, Florea si Barcauan, precum si un interviu exclusiv cu magnatul ucrainean.

Liga Campionilor - Turul I preliminar - rezultate

Marti si miercuri s-a disputat prima mansa din turul I preliminar al Ligii Campionilor, inregistrandu-se urmatoarele rezultate: Sliema Wanderers - FBK Kaunas 0-2; Pobeda Prilep - Pyunik Erevan 1-3; Siroki Brijeg - Neftci Baku 2-1; WIT Georgia - HB Torshavn 5-0; Gomel - KF Tirana 0-2; Skonto Riga - FC Rhyl 4-0; Flora Tallin - HIT Nova Gorica 2-4; Serif Tiraspol - Jeunesse Esch 2-0; Linfield - HJK Helsinki 0-1; Rekjavik - Shelbourne 2-2.

×
Subiecte în articol: sport