x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 17 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 17 iulie 2004

17 Iul 2004   •   00:00

Sorin Ghionea, spre Dinamo Kiev

Posibilitatea transferarii fundasului stelist Sorin Ghionea la Dinamo Kiev revine in actualitate. Site-ul neoficial al echipei, dynamomania.com, a publicat o informatie conform careia cele doua formatii se afla in negocieri, impresarul Arcadie Zaporojanu fiind cel care intermediaza discutiile dintre Gigi Becali si Igor Surkis. Conform sursei, jucatorul a fost chemat pentru vizita medicala, ucrainenii oferind pentru transfer aproximativ 850.000 de dolari. (Catalin Fainisi)

Olimpiada - Grecii nu stiu cand incepe

Cotidianul elen Elefterotipia a efectuat un sondaj in Grecia referitor la data exacta de incepere a Jocurilor Olimpice. Rezulatele au aratat ca 57% dintre cei chestionati nu cunosc exact data inceperii Olimpiadei de la Atena. Pana in acest moment, capitala Greciei s-a confruntat cu mai multe probleme, cu o luna inainte de inceperea JO, o pana de curent provocand haos in orasul elen.

Fotbal - Vieira pleaca de la Arsenal

Patrick Vieira, atacantul lui Arsenal Londra, si-a exprimat intentia de a parasi gruparea britanica, dorind sa dea curs ofertei lui Real Madrid. Conducerea clubului din Highbury a fost instiintata joi noaptea ca Patrick Vieira l-a anuntat de hotararea sa pe antrenorul formatiei Arsenal, francezul Arsene Wenger. Realul este dispus sa il dea la schimb pe atacantul Fernando Morientes, avand deja pregatita o oferta de 27 de milioane de euro.

Cupa Presei - "Jurnalul" debuteaza maine

Duminica, la ora 19:00, echipa de fotbal a Jurnalului National va debuta in Cupa Presei Petrom. Avandu-l pe Ilie Stan stranier vom da piept cu echipa Agentiei Mediafax, pentru care in postura de fost jucator se afla Dumitru Tartau. Nu putem anticipa care va fi rezultatul final, dar cu siguranta vom fi campionii competitiei din punct de vedere vestimentar. Asta, fiindca suntem echipati de firma Total Team COM, distribuitor oficial de echipamente de joc pentru marile echipe din lume, atat la nivel de nationala, cat si de club.

Centura de aur - Olimpicii au ajuns in semifinale

Alaturi de Marian si Viorel Simion, in semifinale s-a mai alaturat si constanteanul Ionut Gheorghe. El a l-a invins joi la puncte pe Vasile Teberneac in limitele categoriei 64 de kilograme. Acest turneu, ultimul de verificare inainte de Jocurile Olimpice de la Atena, se pare a fi destul de usor pentru cei trei pugilisti, care, dupa terminarea competitiei, isi vor continua pregatirea in Franta, unde vor avea mai multe sparring-uri cu cubanezi sau australieni.

EDITIA a II-a

Turul Frantei - Armstrong incepe sa recupereze

Lance Armstrong, castigatorul ultimelor 5 editii ale Turului Frantei, se indreapta din nou spre pozitia de lider in Marea Bucla, dupa ce s-a clasat al doilea in etapa a XII-a, Castelsarrasin - La Mongie (197,5 km). Desi si-a permis sa ii lase laurii victoriei de etapa, italianului Ivan Basso, Armstrong a recuperat 4 minute din avansul francezului Thomas Voeckler, ajungand pe locul secund in clasamentul general. El a mai adaugat doua minute si jumatate la diferenta fata de cel considerat drept principalul sau contracandidat, Jan Ullrich. (Ionut Paduraru)
×
Subiecte în articol: sport