x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 19 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 19 iulie 2004

19 Iul 2004   •   00:00

Viorel Hizo va antrena in China

Fostul antrenor al echipei Rapid Bucuresti, Viorel Hizo, a semnat vineri un contract pe un sezon si jumatate cu gruparea din prima liga chineza Chinqing Qiisha. Perfectarea contractului dintre tehnician si conducerea clubului Qiisha a fost intermediata de vicepresedintele clubului Dinamo, Gigi Netoiu. Alaturi de Hizo, la gruparea chineza unde evolueaza si romanii Viorel Domocos si Bogdan Vrajitoarea va mai fi adus si fostul antrenor al echipei nationale a jurnalistilor, Fanel Tira. El va ocupa postul de antrenor secund.

"U" Craiova - Se destrama Universitatea

Trei jucatori de la "Stiinta", Ionut Lutu, Jeremie Njock si Mihaita Plesan, sunt pe cale de a fi transferati in strainatate. Antrenorul principal al Universitatii Craiova, Mircea Rednic, a primit o oferta de la un prieten din Cipru, pentru Ionut Lutu si Jeremie Njock. "Astept sa vina Njock la Craiova sa discutam cu el, dar cred ca nu vor fi probleme. Le-am spus cipriotilor ca pretul lui este de 250.000 de dolari si au zis ca e OK", a declarat Rednic. Referitor la Lutu, "Puriul" nu vrea sa-i dea drumul, insa "Piticul" sustine ca pleaca. "Eu oricum plec, dar in Rusia. De Cipru m-am saturat, dar trag rusii de mine." Astazi se va decide si soarta lui Mihaita Plesan, oficialii Universitatii convocand o sedinta in care se va hotari daca Plesan pleaca la Ajax acum sau la iarna. In alta ordine de idei, mijlocasul lui Rapid Noureddine Ziyati si-a exprimat dorinta de a juca la Craiova, sub comanda lui Rednic, cel care l-a adus pe marocan in Giulesti. (Mario Morcov)

FC National - Au decolat spre Italia

Sambata, FC National a implinit 60 de ani de la infiintare, insa echipa nu prea a avut timp de sarbatorit, plecand intr-un stagiu de pregatire in Italia, la Montecatini. Gruparea din "Parcul cu Platani" trece printr-o perioada destul de dificila din punct de vedere financiar, motiv pentru care tehnicianul Cosmin Olaroiu (foto) a spus ca ar fi benefic ca Primaria Capitalei sa preia gruparea. "Traian Basescu trebuie sa-si puna treburile in ordine, a trecut putin timp dupa alegeri. Cred ca FC National ar merita sa aiba pe cineva in spate care sa sustina clubul financiar, o institutie cum este Primaria, care sa ne ajute", a declarat Olaroiu.

Accident - Marius Iordache, omor din culpa

Fundasul Universitatii Craiova Marius Iordache a fost ieri protagonistul unui episod dramatic, in localitatea Bados, aflata la 30 de kilometri de Craiova. Olteanul a ucis un biciclist in varsta de 25-30 de ani, care nu s-a asigurat la intrarea pe sosea si a sarit in fata masinii Toyota, condusa de fundasul "Stiintei", care acum este cercetat pentru omor din culpa. (Mario Morcov)
×
Subiecte în articol: sport