x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 2 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 2 august 2004

02 Aug 2004   •   00:00

Iordanescu nu agreeaza plecarea lui Piturca

Prezent sambata in Regie, la partida Sportul-Apulum, selectionerul Anghel Iordanescu s-a referit la sansele Stelei in turul II preliminar al Cupei UEFA: "Zeleznik nu-i va putea pune probleme Stelei. Nu are mai mult de sapte ani in prima divizie, iar cu doi ani in urma era o echipa modesta in competitia interna", a declarat Iordanescu. Cat despre numirea italianului Walter Zenga la conducerea tehnica a Stelei in locul lui Victor Piturca, Generalul a completat sec: "Steaua avea nevoie de multa liniste, de concentrare, mai ales ca era in startul competitiei!".

Modestie - Hagi, nascut pentru a castiga

Gheorghe Hagi a primit o placheta din partea Federatiei de Fotbal din statul american New Jersey. "Cand am venit la Galatasaray se spunea ca sunt "alcoolic si batran". Insa nimeni nu a mai spus nimic dupa ce a vazut cum am jucat timp de cinci ani. Acum se zice: "Este foarte tanar". Toata lumea va vedea cine e Hagi. Eu sunt nascut pentru a castiga. Fotbalul si Galatasaray sunt viata mea."

Monden - Staicu, ginere pentru a doua oara

Patronul Universitatii s-a insurat pentru a doua oara. Divortat de la inceputul anilor ’90, Dinel Staicu are o fata din prima casatorie, Andreea, in varsta de 25 de ani. Ceremonia religioasa a avut loc chiar la Biserica din "Parcul de distractii al RSR" de la Podari. Aleasa omului de afaceri in varsta de 48 de ani este Lenuta, o tanara de 25 de ani, cu care este impreuna de aproape patru ani.

Premiera - Bilete securizate din acest sezon

Biletele de intrare la meciurile de pe teren propriu ale echipelor Dinamo, Steaua si Rapid nu mai pot fi falsificate din acest sezon. Tiparite la Imprimeria Nationala, tichetele sunt imprimate pe o hartie speciala, la fel cu cea din care sunt realizate banderolele la sticlele cu bauturi alcoolice. In plus, clubul Dinamo si-a schimbat si tipul abonamentului, vechea legitimatie fiind inlocuita cu una realizata in conditii de maxima siguranta. "Daca Dinamo se califica in Liga Campionilor suntem pregatiti sa tiparim bilete la standardele respective", a declarat directorul general al Imprimeriei Nationale, Dan Docan. (Daniela Ivan)

Torpedo - Lincar pleaca la Moscova

Agentul FIFA Dumitru Tudor a declarat ca Erik Lincar va semna saptamana viitoare un contract cu Torpedo Moscova. Fost jucator la Panathinaikos Atena si Akratitos, Linkar a fost nevoit sa revina in Romania de la negocierile cu oficialii clubului rus, deoarece ii expirase viza. "Saptamana viitoare urmeaza sa soseasca din partea clubului Torpedo actele necesare obtinerii vizei si apoi vom pleca in Rusia pentru a semna contractul", a explicat Tudor, care a mentionat ca nu a gasit inca o formatie pentru Nana Falemi.

Stranieri - Trica a pierdut Supercupa Bulgariei

Eugen Trica a ratat castigarea Supercupei Bulgariei dupa ce echipa sa, Litex Loveci, a fost invinsa sambata, cu scorul de 1-0 (0-0), de Lokomotiv Plovdiv, intr-un meci disputat la Burgas. Trica a evoluat pe toata durata meciului si a fost sanctionat cu un cartonas galben. Cristian Ianu si Adrian Pit au inscris cate doua goluri pentru AC Bellinzona, in partida castigata, 4-2, in fata formatiei FC Bulle, din prima etapa a diviziei secunde a campionatului Elvetiei. Pit a inscris in minutele 33 si 84, in timp ce Ianu a marcat in minutele ’83 si ’90. Tot in Elvetia, in prima liga (etapa a III-a), Mihai Tararache a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, FC Zürich, a castigat-o pe teren propriu, 1-0, in fata lui FC Thun. Iulian Filipescu nu a fost inclus in lot. In Turcia, fundasul Giani Kirita a castigat turneul organizat de filiala din regiunea Marii Negre a Asociatiei Presei Sportive, dupa ce echipa sa, Samsunspor, a invins in finala, cu 4-1 (2-1), formatia Akcaabat Sebatspor.

Fiorentina - "Nu-l vrem pe Mutu"

Conducerea gruparii italiene Fiorentina a dezmintit informatiile conform carora ar fi prezentat o oferta pentru achizitionarea lui Adrian Mutu de la Chelsea. "Nu suntem interesati de Mutu. Pentru moment, atacul nu este prioritatea noastra", a afirmat directorul general al gruparii Fiorentina, Fabrizio Lucchesi. Presa italiana anun-tase ca Fiorentina, nou promovata in Serie A, este extrem de interesata de achizitionarea lui Mutu.
×
Subiecte în articol: sport