x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 20 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 20 iulie 2004

20 Iul 2004   •   00:00

Ioan Becali explica ratarea transferului

Ratarea transferului lui Ionel Danciulescu la FC Nantes l-a obligat pe agentul jucatorului sa explice care au fost motivele reale. Ioan Becali a declarat ca intreruperea tratativelor nu este o tragedie. "Danciulescu a pus o conditie: sa joace cu Dinamo in tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Ce au decis cei din conducerea lui FC Nantes dupa aceea este treaba lor. Nu e o tragedie ca Danciulescu nu a plecat la FC Nantes. Dupa meciurile cu Zilina, vor veni o gramada de oferte pentru el, mult mai avantajoase decat cea de la Nantes".

Rapid - Victorie cu Yverdon

Rapid a reusit prima victorie in turneul de pregatire din Elvetia, 2-0 cu formatia helveta de liga secunda Yverdon, antrenata de fostul dinamovist Radu Nunweiller. Golurile giulestenilor au fost marcate de Ionut Stancu si Sabin Ilie. Razvan Lucescu a trimis pe teren urmatorii jucatori: Dolha (Curca) - M. Constantin (Neagu), Maftei, Perja - I. Stancu, Maldarasanu, Grigore (Negru), Artiom Karamyan (Dumitru) - Badoi (S. Ilie), Ilyes (Arman Karamyan) - Burdujan (Niculae), toate schimbarile efectuandu-se dupa pauza. Urmatorul joc al rapidistilor va avea loc in aceasta seara, de la ora 20:00, ora Romaniei, in compania formatiei franceze Bastia. Partida se va desfasura in localitatea franceza Sallanches. (Ionut Paduraru)

Clarificare - Mutu ramane la Chelsea

Agentul FIFA Ioan Becali a declarat ieri ca Adrian Mutu va juca si in urmatorul sezon la echipa engleza Chelsea. "Mutu ramane la Chelsea fara probleme. Am fost acum doua-trei saptamani la Londra si am discutat cu antrenorul lui Chelsea, Mourinho, care a spus ca Mutu face parte din planurile sale tactice pentru sezonul viitor. L-am intrebat si pe Mutu daca vrea sa ramana, iar el mi-a spus "da". Cu asta cred ca am spus tot. Restul sunt simple speculatii", a declarat Becali. Presa italiana de ieri a anuntat ca directorul sportiv al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, negociaza cu conducerea gruparii engleze transferul lui Adrian Mutu.

Fotbal feminin - Azi incepe Cupa UEFA Intercluburi

Orasele Cluj, Dej si Campia Turzii vor gazdui, incepand de astazi si pana la 24 iulie 2004, meciurile contand pentru grupa A7 a primului tur de calificare al Cupei UEFA Intercluburi Feminine, echivalentul Ligii Campionilor din competitia masculina. In aceasta grupa vor evolua campioanele nationale din patru tari: CFR Clujana Cluj (Romania), Newtonbbey Strikers WFC (Irlanda de Nord), Athletic Club (Spania) si Maccabi Holon FC (Israel).
×
Subiecte în articol: sport