x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 21 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 21 iulie 2004

21 Iul 2004   •   00:00

Nourredine Ziyati ramane la Rapid

Chiar daca a fost trimis de catre antrenorul Razvan Lucescu sa se pregateasca cu satelitul Electromagnetica, marocanul Nourredine Ziyati va evolua si din sezonul viitor la Rapid. Tehnicianul gruparii din Giulesti a decis sa il pastreze pe mijlocas in lot, asta si dupa ce negocierile in privinta unui transfer la Universitatea Craiova au esuat. Oltenii au considerat prea piperat pretul de 150.000 fixat pentru Ziyati, renuntand la achizitionarea acestuia. Marocanul ar fi primit la Craiova un salariu de 85.000 de euro. (Sorin Anghel)

Echipa nationala - Cu Andorra, pe Estadio Comunale

Meciul dintre Andorra si Romania, din cadrul preliminariilor CM din Germania 2006, programat pe 8 septembrie 2004, se va disputa pe "Estadio Comunale" din Andorra la Vella. Federatia de Fotbal din Andorra a comunicat FRF ca ora partidei va fi anuntata ulterior. Romania face parte din grupa 1 in aceste preliminarii, alaturi de Cehia, Olanda, Finlanda, Macedonia, Armenia si Andorra.

Transfer - Bratu la Nantes

Intrat in dizgratia lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, atacantul Florin Bratu s-a aflat in aceasta vara in cautarea unei noi echipe. Dupa ce nu au reusit sa il transfere pe dinamovistul Ionel Danciulescu, conducatorii lui FC Nantes si-au indreptat atentia asupra internationalului Florin Bratu. Jucatorul a fost aseara in Franta impreuna cu impresarul Ioan Becali pentru a discuta detaliile transferului, tranzactia avand mari sanse de realizare. (Sorin Anghel)

Spartak Moscova - Aleinicev, coleg cu Iencsi

Dimitri Aleinicev, castigator al Ligii Campionilor cu FC Porto in acest sezon, s-a transferat la Spartak Moscova, club pentru care a mai evoluat intre 1994 si 1998, devenind astfel coleg cu romanii Adrian Iencsi, Gabriel Tamas si Florin Soava. Alenicev a semnat un contract pe trei sezoane, suma de transfer fiind 750.000 de euro. "Mi-am dorit sa ma intorc la Spartak si mi s-a indeplinit un vis", a declarat Alenicev, care a castigat patru titluri de campion si o Cupa a Rusiei cu Spartak.

Gimnastica - Premieri la CSA Steaua

Gimnastele Silvia Stroescu, Alexandra Eremia si Leonida Floarea, componente ale lotului olimpic al Romaniei, au fost premiate de Clubul Sportiv Steaua pentru rezultatele de la Campionatele Europene si Campionatele Nationale. "Ma bucura faptul ca Steaua va fi atat de bine reprezentata la JO prin aceste fete deosebite. Le-am spus ca am deplina incredere in evolutia lor la Atena si in faptul ca vor reusi sa aduca multe medalii olimpice, atat pentru Romania, cat si pentru clubul Steaua", a declarat colonelul George Boroi, comandantul clubului militar.

×
Subiecte în articol: sport