x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 22 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 22 iulie 2004

22 Iul 2004   •   00:00

Tiberiu Curt, indisponibil pentru 6 luni

Accidentarea stelistului Tiberiu Curt din amicalul cu Sportul Studentesc este mult mai grava. Fundasul s-a ales cu ruptura de menisc si cu intindere de ligamente incrucisate la piciorul stang si va lipsi de pe gazon aproape 6 luni. Dupa cum ne-a declarat presedintele executiv Mihai Stoica, Curt se va opera in Germania. Prioritatea Stelei este aducerea a inca unui fundas central, in lot existand doar Radoi, Rachita si Ghionea. Nu e exclus ca acesta sa fie Falemi, al carui contract cu Steaua a expirat in aceasta vara. (Paul Andone)

Echipa nationala - Arbitrii pentru Macedonia

Arbitrul austriac Konrad Plautz va conduce meciul Romania - Macedonia, din preliminariile Cupei Mondiale din anul 2006, care se va disputa pe 4 septembrie, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. Plautz, care a fost desemnat cel mai bun arbitru austriac al momentului, va fi ajutat de asistentii Egon Bereuter si Water Staudinger, rezerva urmand sa fie Berhard Brugger. Observatorul de arbitri va fi italianul Pierluigi Pairetto, iar cel de joc belgianul Robert Sterckx.

"U" Craiova - Mihaita Plesan, noul capitan

In lotul oltenilor a aparut un nou stranier, belgianul de origine congoleza Filston Mongu Nkoy Bonsey, care este mijlocas de banda stanga. Acesta a evoluat ultima data la Mouscron, Belgia, si e venit in Romania de aproape o luna. In alta ordine de idei, antrenorul Mircea Rednic a supus la vot banderola de capitan, aceasta revenindu-i internationalului Mihaita Plesan. De reamintit ca fostul capitan al Universitatii era Corneliu Papura. (Mario Morcov)

Ucraina - Lucescu, inca o victorie

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Cernomoret Odessa, in etapa a doua a campionatului Ucrainei. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Aghahowa, in minutul 66. La Sahtior, romanii Stoican, Marica si Rat au fost titulari, in timp ce Barcauan a fost doar rezerva, iar Florea nu a fost convocat. In aceeasi etapa, Dinamo Kiev, cu Cernat titular, a castigat cu 2-1, in deplasare, meciul cu Zakarpatia Ujgorod.

Fotbal feminin - Remiza pentru Clujana in UEFA

CFF Clujana Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, la Cluj-Napoca, in fata echipei Maccabi Holon (Israel), in cadrul grupei A7 a primului tur de calificare al Cupei UEFA Intercluburi, varianta feminina a Ligii Campionilor. In al doilea meci din grupa, Athletic Club (Spania) a invins cu 10-3 pe Newtonbbey Strikers WFC (Irlanda de Nord). Astazi, echipa romana va intalni pe Newtonbbey Strikers WFC, ultimul meci fiind programat sambata, cu Athletic Club. Castigatoarea grupei va evolua in al doilea tur de calificare.

×
Subiecte în articol: sport