x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 23 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 23 iulie 2004

23 Iul 2004   •   00:00

Doroftei este gata pentru centura WBC

Duminica dimineata, de la ora 5:00, Leonard Doroftei va urca in ring pentru a se lupta cu canadianul Arturo Gatti, in limita categoriei 63,5 kg, versiunea WBC. Meciul va avea loc in Boardwalk Hall la Atlantic City, SUA, si va fi transmis in direct de TVR 1. Pentru acest meci "Mosu" va incasa un cec de 400.000 de dolari, bani care vor fi impartiti cu ceilalti membri ai staff-ului. "Nu boxez pentru bani, dar merg la Atlantic City sa-l las pe Arturo Gatti fara centura de campion mondial WBC la categoria usoara", a declarat Doroftei.

Otelul - Galatenii nu au primit licenta

Ieri, Viorel Duru, directorul Departamentului Licente din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, nu a acordat licenta de club profesionist Otelului Galati. In vizita sa facuta in orasul de la Dunare, oficialul FRF a constatat ca stadionul pe care municipalitatea se chinuie sa-l amenajeze nu poate intra in circuitul Diviziei A. In urma descinderii lui Duru la Galati, a mai fost acordat un termen de gratie 2 august, pentru amenajarea stadionului, cand un comisar UEFA va inspecta arena. Stadionul Dunarea nu are cele 7.000 de locuri amenajate pentru spectatori, iar vestiarele, camera antidoping, gardul imprejmuitor, camera arbitrilor, masa presei si WC-urile nu corespund normelor impuse. Daca nici la 2 august, Otelul nu va primi licenta, clubul din Galati va fi retrogradat in Divizia B. (Erik Hoosz)

Recreativo - Rosu, elogiat de "veterani"

Sosirea lui Laurentiu Rosu la Recreativo de Huelva a fost primita cu mult entuziasm de jucatorii experimentati ai celei mai vechi echipe din Spania. "Veteranul" Oscar Arias, unul dintre cei mai controversati fotbalistii ai lui "El Decano", considera ca "Roseata" este un jucator de nivel inalt, ale carui calitati nici nu trebuie analizate de antrenori. (Catalin Fainisi)

Amicale - Ultimele retusuri

Ziua de miercuri a reprezentat un nou prilej pentru antrenorii echipelor din Divizia A sa-si testeze jucatorii inaintea startului campionatului, programat la 30 iulie. Astfel s-au mai sustinut trei partide amicale, incheiate cu urmatoarele rezultate: Steaua-Inter Gaz 4-2, FC Arges-Pandurii Tg.Jiu 1-0, FC Brasov-Gaz Metan Medias 0-4.

Farul - Pascovici a fost iertat

Conducerea Farului l-a iertat pe Cosmin Pascovici, jucator care fusese suspendat 2 ani deoarece s-a antrenat cu Universitatea Craiova fara permisiunea clubului. "Cosmin a inteles ca numai la Farul va putea juca. A venit cu echipa in stagiul de pregatire din Bulgaria. Sigur ca, daca se va ivi o oferta buna, i se va permite sa plece", a declarat presedintele "marinarilor", Marcel Lica.

×
Subiecte în articol: sport