x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 24 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 24 iulie 2004

24 Iul 2004   •   00:00

Gheorghe Hagi dezminte problemele

Dupa ce presa turca a relatat ca Gheorghe Hagi ar putea demisiona de la conducerea lui Galatasaray Istanbul, din cauza conflictelor cu vicepresedintele Ergun Gursoy, "Regele" a sustinut o conferinta de presa in care a dezmintit totul. "Nu am probleme cu vreun oficial al clubului. Ei conduc clubul din punct de vedere administrativ, iar eu il conduc din punct de vedere tehnic", a spus Hagi, nemultumit de faptul ca presa de pe malul stramtorii Bosfor l-a calificat drept un "taran". "Nu tolerez lucrurile care fac rau echipei", a incheiat el.

FRF - A ajuns memoriul bucurestenelor

FRF a primit ieri memoriul intocmit de echipele Steaua, Dinamo si Rapid, in care acestea acuza neregularitatile existente in statutul Ligii Profesioniste de Fotbal. "Intrucat supravegherea si controlul tuturor structurilor sportive se exercita de Agentia Nationala pentru Sport, FRF a inaintat memoriul la ANS, asteptand analiza si concluziile acesteia", se arata intr-un comunicat al FRF. Cele trei cluburi bucurestene au trimis un memoriu si presedintelui ANS, Octavian Morariu, iar patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat ca va ataca in justitie contractul pentru drepturile tv incheiat intre LPF si firma Telesport.

Sportul - Stelea a facut vizita medicala

Bogdan Stelea a declarat ca ar putea evolua in sezonul viitor la Sportul Studentesc, grupare cu care a efectuat ieri vizita medicala la INMS. "Am vorbit cu Dan Petrescu si am stabilit ca, in cazul in care nu voi primi o oferta din strainatate sau o alta mai buna din tara, voi juca pentru Sportul", a spus "Arnold".

"U" Craiova - Achizitiile continua!

Universitatea Craiova a clarificat situatia jucatorilor cu care se afla in negocieri: Mircea Ilie, Milan Jovanovici, Sorin Frunza si Aurelian Dumitru. Primul va fi imprumutat pentru un sezon de la FC Onesti, dupa care cele doua cluburi vor negocia achizitionarea sa pentru 80.000 de dolari. Conform declaratiilor lui Mircea Rednic, Milan Jovanovici a fost cumparat ieri de la FC Vaslui, in timp ce pentru coechipierul sau, Sorin Frunza, "Puriul" va mai negocia cu Adrian Porumboiu, care solicita 100.000 de dolari. "Singurul pentru care inca mai discutam este Aurelian Dumitru. Promit ca voi rezolva problema", a incheiat Rednic. (Mario Morcov)

Olimpiada - Scandal la Atena

Cotidianul grec To Vima a publicat un articol despre razboiul subteran al sponsorilor Jocurilor Olimpice in care se mentioneaza ca o companie trebuie sa plateasca 700 de milioane de euro numai pentru a capata statutul de sponsor al JO.

EDITIA a II-a

Turul Frantei - Mercado castiga etapa a 18-a

Spaniolul Juan Miguel Mercado (Quick Step) a castigat etapa a 18-a a Turului Frantei, desfasurata intre Annemasse si Lons-le-Saunier (166 km). El a fost urmat de compatriotul sau, Vicente Garcia Acosta (Illes Balears), in timp ce plutonul, care ii cuprindea pe toti purtatorii tricourilor distinctive, a ajuns la 11 minute si 29 de secunde de invingator. In ierarhia generala lider ramane Lance Armstrong (US Postal), urmat de italianul Ivan Basso (CSC) si de germanul Andreas Kloden (T-Mobile). (Ionut Paduraru)
×
Subiecte în articol: sport