x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 26 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 26 iulie 2004

26 Iul 2004   •   00:00

Lucian Bute, al cincilea KO

Ieri-dimineata, in gala de la Atlantic City, care a avut drept "main-event" intalnirea dintre Doroftei si Gatti, a mai boxat un roman, Lucian Bute. Galateanul, coleg cu Doroftei la clubul canadian Interbox, l-a invins prin KO tehnic pe americanul Tyler Hughes (35 de ani). Bute, care a trecut la profesionism anul trecut, nu a avut nevoie decat de 3 reprize din cele 6 programate pentru a-si rapune adversarul. Pentru Bute acesta a fost al cincilea meci la profesionisti, el castigand toate intalnirile de pana acum inainte de limita. (Ionut Paduraru)

Sportul - Duru s-a imblanzit

Desi, initial, se arata sceptic in privinta acordarii licentei clubului Sportul Studentesc, Viorel Duru, presedintele Comisiei de licentiere din cadrul FRF, a revenit la sentimente mai bune. In urma inspectiei efectuate sambata la stadionul "Regie", Duru a constatat ca absolut tot ce a cerut s-a realizat. "Dosarul pe care il voi intocmi va fi pozitiv. S-a facut treaba buna aici", a declarat Duru. La fel stau lucrurile si in privinta stadionului din Alba-Iulia, doar la Galati fiind inca ceva probleme.

Formula 1 - Tot Schumi

Michael Schumacher a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, desfasurat ieri pe circuitul de la Hockenheim. Campionul mondial en-titre a fost urmat de britanicul Jenson Button (BAR Honda) si de spaniolul Fernando Alonso (Renault). In clasamentul general, Schumacher a acumulat 110 puncte, cu 36 de puncte mai mult decat coechipierul sau de la Ferrari, Rubens Barrichello, sosit ieri doar al 12-lea. La echipe conduce Ferrari (184 puncte), urmata de Renault (85) si BAR Honda (76). (Ionut Paduraru)

"POLI" AEK - Panduru a demisionat

Antrenorul lui "Poli" AEK Timisoara, Basarab Panduru, a demisionat, ieri, de la carma formatiei banatene. Tehnicianul l-a anuntat pe presedintele clubului, Toni Dobos, ca renunta din cauza conditiilor precare de la echipa, nefiind realizate achizitiile dorite, din cauza conditiilor financiare. Este a doua oara cand Panduru demisioneaza de la carma lui "Poli" AEK Timisoara.

Olimpiada - Lipa va purta drapelul

Comitetul Executiv al COR a decis ieri ca drapelul Romaniei va fi purtat de canotoarea Elisabeta Lipa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena. Lipa, care a participat pana acum la 5 editii ale JO, este cea mai titrata canotoare din tara noastra, avand in palmares patru titluri olimpice. COR l-a mai luat in considerare pentru desemnarea purtatorului drapelului pe Sorin Babii, de asemenea aflat la a sasea participare la Olimpiada.

EDITIA a II-a

Turul Frantei - Armstrong, pentru a sasea oara

Lance Armstrong a devenit ieri primul ciclist din istorie care a castigat de 6 ori Turul Frantei, americanul impunandu-se in toate editiile incepand cu 1998. In etapa de ieri, Montereau - Paris (163 km), Armstrong a sosit la 19 secunde de plutonul condus de belgianul Tom Boonen, suficient pentru a pleca inca o data acasa purtand tricoul galben. Cel mai bun sprinter al turului a fost australianul Stuart O’Grady, in timp ce francezul Richard Virenque a fost cel mai bun catarator. (Ionut Paduraru)
×
Subiecte în articol: sport