x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 27 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 27 iulie 2004

27 Iul 2004   •   00:00

Ionut Lutu va juca la Hapoel Tel Aviv

Mijlocasul Universitatii Craiova Ionut Lutu va evolua timp de un sezon in Israel, la echipa de prima divizie Hapoel Tel Aviv. Este vorba doar de un imprumut, pentru care in contul gruparii din Banie va intra suma de 60.000 de dolari. Transferul a fost intermediat de impresarul Amit Kopelman, care, initial, il dorise pe Corneliu Papura. "Piticul" a plecat ieri-dimineata spre Tel Aviv, unde era asteptat sa efectueze vizita medicala. Din suma pe care o va incasa, conducerea "alb-albastrilor" doreste sa rezolve transferul vasluianului Sorin Frunza. (Mario Morcov)

Steaua - Neaga pariaza pe contractul sau

Stelistul Adrian Neaga a fost invitat ieri la chat-ul Gazetei Sporturilor. El a fost bombardat de numeroase intrebari ale fanilor echipei din Ghencea. Rica a spus ca e sigur ca in acest an titlul va fi cucerit de Steaua. "Pun pariu pe tot salariul meu ca noi vom iesi campioni. Am suferit mult anul trecut si trebuie sa muncim si mai mult pentru a ne indeplini obiectivul. Visul meu este sa fiu campion cu Steaua si voi da totul pentru a mi-l realiza", a spus Neaga.

Apulum - Duru a acordat licenta

Dupa o luna de incertitudine si un control anterior, la finele caruia situatia echipei Apulum Alba-Iulia era in ceata, gruparea ardeleana a primit licenta pentru sezonul urmator. Comisia de Licentiere, prezidata de Viorel Duru, s-a declarat multumita la ultima inspectie, efectuata saptamana trecuta, la stadionul "Municipal". Cuvantul decisiv i-a apartinut expertului in infrastructura din cadrul comisiei, Iulian Nica, acesta intocmind un raport favorabil. (Lucian Dobrater)

Anglia - Eriksson - out dupa sex-scandal?

Anglia poate ramane fara selectioner. Suedezul Sven Goran Eriksson ar putea fi demis in urma aventurii cu secretara federatiei engleze, Faria Alam, dezvaluie cotidianul The Sun. La auzul vestii, logodnica lui Eriksson, italianca Nancy Dell’Olio, a anuntat incetarea relatiei cu acesta, iar membrii din Consiliul de Conducere al federatiei au cerut explicatii, suparati si pe faptul ca suedezul a negociat in secret cu Chelsea. Eriksson are insa un aliat: presedintele federatiei, Mike Palios, care a avut si el o aventura cu respectiva secretara.

Macabru - Arbitru criminal!

Un incident mai rar s-a petrecut in campionatul din Africa de Sud. La un meci disputat in orasul Kenton-on-Sea, intre doua echipe locale, arbitrul partidei l-a impuscat mortal pe unul dintre antrenori, care a contestat o eliminare dictata impotriva unuia dintre elevii sai. Arbitrul a scos pistolul si a tras, in afara de tehnician el mai ranind si alti doi jucatori.

×
Subiecte în articol: sport