x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 28 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 28 iulie 2004

28 Iul 2004   •   00:00

Bratu poate debuta oficial la Nantes

Florin Bratu ar putea debuta oficial astazi la noua sa echipa, FC Nantes, in meciul cu Slovan Liberec din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA Intertoto. Romanul a facut deplasarea in Cehia impreuna cu coechipierii sai, desi el nu a primit inca drept de joc din partea forului european. Responsabilii "canarilor" erau ieri aproape siguri ca fotbalistul va primi in timp util unda verde de la UEFA, astfel incat el sa poata evolua pentru formatia pregatita de Loic Amisse, antrenorul care l-a catalogat pe Bratu drept "un amestec intre Cisse si Trezeguet".

FRF - Trofeele Fair-Play

Comitetul Executiv al FRF a ratificat ieri premiile acordate de FRF pentru fair-play in sezonul trecut. Astfel, la Divizia A, Steaua este cea care a intrat in posesia Trofeului "Fair-Play", care ii va fi inmanat duminica, inaintea meciului cu Gloria Bistrita. In Divizia B, trofeele au revenit echipelor "Poli" Iasi, Sportul Studentesc si Gaz Metan Medias. De asemenea, galeria echipei "Poli" Timisoara va intra in posesia premiului pentru cea mai disciplinata galerie, iar Ioan Ovidiu Sabau (Gaz Metan) a fost desemnat cel mai "fair-play" antrenor.

"Poli" AEK - Dumitriu cunoaste lotul

Noul antrenor al echipei "Poli" AEK Timisoara, Titi Dumitriu, este de parere ca gruparea de pe Bega nu prezinta secrete pentru el: "Pe majoritatea jucatorilor i-am antrenat la Rocar sau la Fulgerul Bragadiru. Tot de atunci am pastrat o relatie excelenta si cu presedintele Toni Dobos. Deja m-am obisnuit cu noua echipa". Ultima oara la FC Oradea, pe care a pregatit-o in prima parte a sezonului trecut, Dumitriu a semnat un contract pe un an, rastimp in care va incasa 40.000 de euro. (Vicentiu Neagoe)

Handbal - Sorti favorabili pentru Silcotub

Campioana Romaniei la handbal feminin, Silcotub Zalau, a avut parte de un adversar usor la tragerea la sorti pentru turul preliminar al Ligii Campionilor, desfasurata ieri in Luxemburg. Astfel, elevele antrenate de Gheorghe Tadici vor intalni intr-o dubla mansa pe lituaniencele de la Egle Vilnius. Primul meci se va desfasura pe 11 septembrie la Zalau, returul fiind programat o saptamana mai tarziu in Lituania.

Gloria - Obiectivele lui Padureanu

In vederea noului sezon, presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, are mai multe obiective: "In primul rand vrem sa readucem publicul la stadion, iar asta nu se poate decat printr-un joc spectaculos. Cat priveste obiectivul principal, acesta este clasarea in prima jumatate a clasamentului". Referitor la meciul de debut in compania Stelei, oficialul bistritean a adaugat: "Dintr-un anumit punct de vedere poate fi un handicap faptul ca intalnim Steaua in chiar prima etapa in Ghencea. In schimb, poate fi si un test care ne va arata nivelul unde ne aflam".

×
Subiecte în articol: sport