x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 29 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 29 iulie 2004

29 Iul 2004   •   00:00

Cristian Chivu va fi operat astazi

Capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, va fi supus astazi unei interventii chirurgicale la degetul mic al piciorului drept. Fundasul lui AS Roma va fi operat la clinica "Villa Stuart" din capitala Italiei si va lipsi de pe gazon aproximativ trei luni, din care doua luni va trebui sa stea in repaus complet. Daca aceasta perioada de recuperare va fi atat de lunga, Chivu va lipsi din nationala Romaniei la meciurile cu Finlanda (18 august), Macedonia (4 septembrie), Andorra (8 septembrie) si Cehia (9 octombrie), din preliminariile CM 2006.

Transfer - Stelea negociaza cu Coventry

Bogdan Stelea negociaza un contract cu gruparea din liga a doua engleza Coventry City. Impresarul Ioan Becali a precizat ca situatia lui Stelea, care se afla in acest moment in Anglia, ar putea fi clarificata in urmatoarele zile. Stelea, in varsta de 36 de ani, a devenit jucator liber in aceasta vara, dupa ce si-a reziliat contractul cu echipa spaniola UD Salamanca. La Coventry City a mai evoluat atacantul Viorel Moldovan, in perioada 1998-2000.

Atletism - Aur pentru Oprea

Marian Oprea a castigat marti seara proba de triplu salt din cadrul reuniunii de la Stockholm. Romanul a reusit o performanta de 17,30 metri, intrecandu-l astfel cu numai 2 centimetri pe campionul mondial en-titre, suedezul Christian Olsson, sportiv neinvins in ultimele 29 de reuniuni atletice. In proba feminina de 400 metri garduri, Ionela Tarlea s-a clasat pe locul doi, cu timpul de 54 de secunde si 85 de sutimi. Tarlea a fost devansata de americanca Sandra Glover (54.34), in timp ce locul trei a fost ocupat de ucraineanca Tetiana Teresciuk-Antipova (54.90).

Tenis - Mergea, invingator

Tenismanul Florin Mergea s-a calificat in turul doi al challangerului de la Togliati (Rusia), turneu dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari. In runda inaugurala, Mergea l-a invins, cu scorul de 6-0, 6-1, pe britanicul Adam Lownsbrough, beneficiar al unui wild-card. In faza urmatoare a competitiei, romanul va juca cu Konstantin Kravciuk (Rusia), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de slovacul Victor Bruthans, cap de serie numarul 2.

"U" Craiova - Njock a ajuns in Portugalia

Desi se parea ca atacantul camerunez Jeremie Njock se va transfera in Franta, la Caen, fostul jucator al Universitatii Craiova este acum foarte aproape de a evolua in Portugalia, la Uniao Leiria. Se pare ca oficialii clubului francez nu au fost multumiti de randamentul atacantului in cele 3 zile de probe, spre deosebire de conducerea portughezilor, care ar fi dispusi sa plateasca clauza de reziliere a contractului cu Universitatea Craiova, de 250.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport