x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 3 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 3 august 2004

03 Aug 2004   •   00:00

14 stranieri pentru Finlanda

Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat 14 "stranieri" pentru partida cu Finlanda, din preliminariile Cupei Mondiale, programata pe 18 august, de la ora 20:30, pe Stadionul "Giulesti". FRF a trimis ieri telegramele de convocare urmatorilor: Lobont, Mitea (ambii Ajax Amsterdam), Stoican, Barcauan, Rat, Marica (toti Sahtior Donetk), Iencsi (foto stanga), Soava (ambii Spartak Moscova), Dancia (Torpedo Moscova), Pancu (Besiktas Istanbul), Cernat (Dinamo Kiev), Ganea (Wolverhampton), Marius Niculae (Sporting Lisabona) si Mutu (Chelsea).

Acuzatii - Bilete false la Iasi!

Clubul "Poli" Iasi si liderii galeriei se acuza reciproc de vanzarea de bilete false la partida cu formatia Rapid, din prima etapa a Diviziei A. Aproximativ 2.000 de suporteri ieseni, care aveau abonamente, nu au mai putut intra pe stadion deoarece portile au fost inchise cu o ora inainte de inceperea partidei. Pentru moment, politia ieseana nu a facut nici o acuzatie. "La inceputul meciului de fotbal s-a inregistrat un incident din cauza faptului ca mai multe persoane nu au mai avut acces pe stadion, desi aveau achizitionate bilete pentru meci", a declarat comisarul-sef Ioan Bodia, ofiter de presa in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Amical - Galata, mai buna decat FC Porto

Galatasaray a invins cu 2-1 (1-0) pe FC Porto - castigatoarea Ligii Campionilor, intr-o partida amicala disputata duminica seara in localitatea East Rutherford, din statul american New Jersey. Golurile echipei din Istanbul au fost inscrise de Hakan Sukur (’4) si Erif Erdem (’86). Pentru FC Porto a marcat Maniche, in minutul 90. Mijlocasul Ovidiu Petre a evoluat pe toata durata partidei. Fotbalistul roman a primit nota 6 din partea cotidianului Fanatik si nota 7 din partea jurnalului Hurriyet. Antrenorul Galatei, Gheorghe Hagi (foto), a declarat ca isi considera echipa pregatita in totalitate pentru campionat.

Abuz sexual - Seles a avut un antrenor pervers

Fostul antrenor al jucatorilor de tenis Mark Philippoussis si Monica Seles, australianul Gavin Hopper, a fost gasit vinovat de un tribunal din statul Victoria pentru abuz sexual asupra unei minore de 14 ani. Hopper a fost gasit vinovat pentru trei acuzatii de agresiune sexuala si de sase acuzatii de expunere indecenta. Gavin Hopper, in varsta de 48 de ani, care, in prezent, conduce o academie de tenis alaturi de fostul castigator al turneului de la Wimbledon, Pat Cash, a negat ca ar fi agresat-o pe tanara pe vremea cand era profesor de matematica si de educatie fizica la Colegiul Wesley, in 1985 si 1986.
×
Subiecte în articol: sport