x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 30 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 30 iulie 2004

30 Iul 2004   •   00:00

Recuperarea lui Chivu dureaza o luna

Cristi Chivu a fost supus ieri unei interventii chirurgicale la degetul mic al piciorului drept. Operatia a fost efectuata la Clinica Villa Stuart din Roma si a decurs fara probleme. Pentru Chivu va urma o perioada de repaus total de 15 zile, iar apoi alte 15 zile de recuperare graduala. Astfel, potrivit Gazzetta dello Sport, Chivu ar putea fi apt de joc peste o luna. Vestea buna pentru peninsulari este ca romanul ar putea prinde debutul noii editii de campionat, iar pentru noi ca exista sanse mari ca el sa joace in meciul cu Cehia din preliminariile CM 2006.

Liga Campionilor - Turul II preliminar, prima mansa

Fostul atacant al echipei "U" Cluj, Razvan Cocis, a inscris unicul gol al formatiei Serif Tiraspol in meciul pierdut in deplasare cu Rosemborg, scor 1-2. Celelalte rezultate au fost: Apoel Nicosia - Sparta Praga 2-2, Skonto Riga - Trabzonspor 1-1, Young Boys Berna - Steaua Rosie Belgrad 2-2, FC Bruges - Lokomotiv Plovdiv 2-0, Hajduk Split - Schelbourne 2-2, Djugarden - FBK Kaunas 0-0, Nova Gorica - FC Copenhaga 1-2. Retururile sunt programate pe data de 4 august.

Auto - Rezultat bun in Raliul Banatului

Ultima etapa pe asfalt a sezonului 2004 s-a incheiat cu o noua clasare in puncte a echipajului Alexandru Pitigoi / Vlad Terzi atat la general, cat si la Grupa N. Au existat si ghinioane, masina Lance Rover Evo riscand un abandon asemana- tor cu cel din Raliul Romaniei, atunci cand oprirea motorului a dus la pierderea unor secunde pretioase. "Ne bucuram ca am reusit totusi sa aducem masina la sosire", au declarat cei doi piloti dupa sosire, care, finalmente, au terminat pe pozitia a 8-a. Cursa a fost castigata de echipajul Titi Aur / Adrian Bergelea. Campionatul national de Raliuri a intrat in a doua sa jumatate. (Larisa Rusu)

Cupele europene - Azi se afla adversarele

Dinamo, Steaua si Otelul isi vor cunoaste astazi adversarii din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, respectiv turul 2 preliminar al Cupei UEFA. Tragerea la sorti va fi gazduita de sediul UEFA de la Nyon si va incepe la ora 13:00, in cazul Ligii Campionilor, si 15:00, in cazul Cupei UEFA. Din cauza coeficientului destul de scazut, Dinamo nu va fi cap de serie. Astfel, "cainii" ar putea "pescui" un adversar cu nume ca Real Madrid, Manchester United, Deportivo La Coruna, Liverpool, Juventus, Inter Milano, Eindhoven sau AS Monaco. Lista potentialilor rivali mai cuprinde pe Bayer Leverkusen, AS Monaco, Anderlecht, Glasgow Rangers, PAOK Salonic si Dinamo Kiev. Cu putin noroc, dinamovistii ar putea pica insa cu o echipa accesibila: una dintre invingatoarele partidelor Apoel Nicosia - Sparta Praga (in tur 2-2), FC Bruges - Lokomotiv Plovdiv (in tur 2-0), Rosenborg - Serif Tiraspol (in tur 2-1).

"U" Cluj - Codreanu, la OM

Mijlocasul divizionarei secunde "U" Cluj Danut Codreanu a sustinut probe la formatia franceza Olimpique Marseille, de unde s-a intors zilele trecute. "Am anuntat conducerea ca plec. Nu am dezertat. Am jucat intr-un meci si m-am intors in tara", a declarat Codreanu.

×
Subiecte în articol: sport