x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 31 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 31 iulie 2004

31 Iul 2004   •   00:00

Francezii vor ca "Zizou" sa continue

Un sondaj realizat de cotidianul Le Parisien arata ca 62% dintre francezi vor ca vedeta Zinedine Zidane sa ramana la echipa nationala a Frantei pana la Cupa Mondiala din 2006. Aflat cu echipa Real Madrid la Tokyo, Zidane a refuzat sa dea detalii despre viitorul sau fotbalistic. "Nu vreau sa-mi anunt acum decizia pe care am luat-o in legatura cu nationala." Problema despartirii lui Zidane de echipa nationala a Frantei vine la scurt timp dupa retragerea din selectionata a jucatorilor Marcel Desailly si Lilian Thuram, dupa Euro 2004.

Betis Sevilla - Frauda fiscala

Conform AFP, presedintele clubului Betis Sevilla, Manuel Ruiz de Lopera, a fost acuzat de Administratia Fiscala de o frauda in valoare de 10 milioane de euro. Sursa mentionata a precizat ca afacerea functioneaza de peste patru ani, are la baza doua transferuri, cel al fundasului spaniol Roberto Rios si al atacantului polonez Wojciech Kowalczyk, dar si alte deductii fiscale ilegale. Oficialii din cadrul clubului au anuntat, intr-un comunicat de presa, ca va urma un apel si au precizat ca "Betis Sevilla a functionat mereu in legalitate". Oricum, Lopera, care a dat numele sau stadionul echipei Betis, construit in 1929, nu are o reputatie buna ca om de afaceri.

Inedit - Beckham vrea si casa vecinului!

Fotbalistul echipei Real Madrid David Beckham doreste sa cumpere casa unui vecin din Hertfordshire din motive de securitate, informeaza site-ul ananova.com. Jucatorul si sotia sa, Victoria, vor sa cumpere locuinta respectiva deoarece se afla chiar langa calea de acces spre resedinta lor. Imobilul, care ii apartine unui politist, are patru dormitoare si a fost pus in vanzare pentru suma de 750.000 de lire sterline. "Am inceput negocierile cu sotii Beckham chiar dinainte ca locuinta sa fie scoasa pe piata. Aceasta casa se va potrivi foarte bine cu sistemul lor de securitate", a declarat agentul imobiliar Graham Frank. In urma cu zece zile, un barbat a incercat sa patrunda pe proprietatea sotilor Beckham avand asupra sa o bara de metal, o dalta si un recipient de petrol.

Transfer - Bordeanu, la Kuban Krasnodar

Fundasul Valeriu Bordeanu va evolua la echipa Kuban Krasnodar, care activeaza momentan in prima liga din Rusia. Fostul jucator al Rapidului in sezonul trecut urmeaza sa primeasca un salariu de aproximativ 140.000 de dolari pe an. In acest moment, formatia lui Bordeanu ocupa locul 15 (penultimul) in campionat, cu doar 13 puncte.
×
Subiecte în articol: sport