x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 6 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 6 august 2004

06 Aug 2004   •   00:00

Dopaj - Zamfir, data afara de club

Atleta Carmen Zamfir a fost exclusa din clubul la care era legitimata, "Universitatea Petre Andrei Iasi", dupa ce a fost depistata pozitiv in urma unui control antidoping efectuat, acum doua saptamani, la un concurs de la Salonic. Antrenorul sportivei, Grigore Ursanu, sustine decizia luata de presedintele clubului si a declarat ca nu se va mai ocupa de pregatirea ei. Atleta Carmen Zamfir, componenta a lotului olimpic, a fost suspendata de Federatia Romana de Atletism pe o perioada de doi ani, incepand cu data de 5 august.

"U" Craiova - Oferta pentru Murgan

Maccabi Tikva este interesata de serviciile lui Mugurel Murgan, gruparea israeliana de prima divizie fiind dispusa sa-i plateasca Universitatii 30.000 de dolari pentru imprumutul, pentru un an, al mijlocasului craiovean. In alta ordine de idei, presedintele Pavel Badea a declarat ca gruparea pe care o conduce nu va fi de accord cu amanarea meciului cu Steaua, pentru a le permite militarilor sa dispute un meci amical cu AS Roma. "Nu avem nimic cu Steaua. Vom fi de acord cu amanarea doar daca AS Roma ne va plati banii restanti pentru transferul lui Chivu", a spus Badea.

Steaua - Speriatu va pregati portarii

Incepand de ieri, Steaua are inca un antrenor secund, pe Andrei Speriatu, care se va ocupa cu pregatirea portarilor. El a semnat un contract valabil pana in iunie 2005 cu gruparea din Ghencea, alaturandu-se staff-ului tehnic format din Walter Zenga, Massimo Pedrazzini si Marian Lupu. Speriatu a participat ieri dimineata la primul antrenament cu noua sa echipa.

Divizia A - Etapa a II-a

Primele doua jocuri ale etapei a doua din cadrul Diviziei A - Burger se vor disputa astazi cu incepere de la ora 18:00. Dupa ce a trecut in prima runda cu 2-1 de Sportul Studentesc, Apulum Alba-Iulia va primi vizita lui "Poli" Iasi. Meciul, care va fi arbitrat de o brigada formata din Mugurel Vadan - Zoltan Szekely si Marcel Savaniu, va putea fi urmarit in direct pe Telesport. Cealalta partida, transmisa in direct de National TV, va pune fata in fata pe FC Brasov si FCM Bacau. Arbitrii acestei intalniri sunt Sorin Corpodean - Claudiu Tripa si Flavius Damaschin.
×
Subiecte în articol: sport