x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 7 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 7 august 2004

07 Aug 2004   •   00:00

CFR Cluj - Al patrulea sarb sub Feleac

CFR Ecomax Cluj l-a transferat pe mijlocasul Sead Kolasevici, de la echipa Novi Pazar (liga a doua din Serbia). Clujenii au solicitat cartea verde a fotbalistului inaintea incheierii perioadei de transferari, astfel ca acesta poate fi legitimat fara probleme. "Am fi putut inregistra contractul vineri, dar ne-am gandit ca e mai important sa il avem miercuri, in meciul cu Rapid", a spus presedintele clubului, Iuliu Muresan. Kolasevici a jucat la Sloga Jugomagnat (Macedonia), formatie cu care a participat si in cupele europene, si este al cincilea strain din lot.

Gloria - Horoba: "Vrem trei puncte!"

Vicepresedintele clubului Gloria Bistrita, Ioan Horoba, s-a aratat optimist inaintea partidei cu CFR Cluj, care va avea loc maine, de la ora 18:00. "Suntem prieteni cu cei de la Cluj, care ne sunt si vecini, dar vrem sa le luam trei puncte. De fapt, relatiile de prietenie sunt intre conducerile cluburilor si vor ramane indiferent de rezultatul care se va inregistra pe teren. Din fericire, nu noi jucam, ci echipele", a declarat Horoba. Gloria nu poate conta pe serviciile lui Iftodi, Pelecaci, Costin si Mandrean, in continuare accidentati.

Stranieri - Mancini mizeaza pe Ianis Zicu

Conform site-ului Datasport, jucatorul roman Ianis Zicu a fost inclus pe lista trimisa la UEFA de Internazionale Milano in vederea celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Ex-dinamovistul, care s-a transferat la Inter in luna ianuarie, dar a fost imprumutat la AC Parma, va purta tricoul cu numarul 83 in echipa condusa de Roberto Mancini. "E o onoare pentru mine sa joc la acest nivel in cupele europene. Daca voi avea sansa voi demonstra ca golurile inscrise pana acum n-au fost intamplatoare. Imi doresc foarte mult sa marchez macar o data in adevarata Liga a Campionilor", a declarat Zicu, cel care anul trecut a jucat cu Dinamo in Cupa UEFA.

Tenis - WTA cere jucatoarelor sa renunte la boicot

Directorul circuitului international de tenis feminin (WTA), Larry Scott, le-a sfatuit pe jucatoare sa renunte la boicotarea JO de la Atena. "Le-am spus clar ca neparticiparea la turneul olimpic nu este in interesul tenisului profesionist feminin si a sportului in general. Cred ca majoritatea jucatoarelor inteleg acest lucru si imi impartasesc opinia", a spus Scott. Motivul care sta la baza protestului sportivelor se regaseste in refuzul Comitetului Olimpic German de a le coopta in echipa olimpica pe jucatoarele de origine romana, Anca Barna si Marlene Weingartner.

Antrenori - Balaci merge cu Al Ahli la Ancona

Antrenorul Ilie Balaci va pleca astazi la Ancona, intr-un cantonament alaturi de echipa pe care o pregateste, Al Ahli, in vederea pregatirii campionatului din Emiratele Arabe Unite, care va debuta pe 18 august. Cu tehnicianul roman la timona, Al Ahli a cucerit in sezonul trecut Cupa Presedintelui. Balaci a fost prezent joi seara pe stadionul "Aversa" la antrenamentul nationalei de fotbal a jurnalistilor si urmeaza sa doneze echipament selectionatei ziaristilor care se pregateste pentru Olimpiada de la Umag (Croatia).

×
Subiecte în articol: sport