x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

05 Apr 2004   •   00:00

Azi se da sentinta in procesul Iordanescu - Gigi Becali

Procesul pentru calomnie si insulta intentat de Anghel Iordanescu patronului Stelei, Gigi Becali, isi va cunoaste astazi, la Tribunalul Sectorului 6, deznodamantul. La precedenta infatisare, care a avut loc in urma cu o saptamana, judecatoarea Simona Carcota a declarat procesul incheiat, deoarece Becali nu a adus martorii care sa probeze ca selectionerul a „luat spaga". Patronul Stelei a declarat ca el credea ca s-a impacat cu Iordanescu, dar ca va face recurs, cand va aduce si respectivii martori. Avocatul selectionerului a cerut atunci condamnarea finantatorului pe baza articolelor 205 si 206 din Codul Penal, precum si la plata a 500.000 de dolari drept daune morale. Prezent sambata seara la partida FC National - Dinamo, Iordanescu nu a vrut sa faca nici un comentariu cu privire la proces. (Ionut Paduraru)

Marian Simion s-a calificat la Olimpiada

Marian Simion este primul pugilist roman care a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Atena. Simion a reusit sambata sa se califice in finala turneului de calificare de la Varsovia, dupa ce s-a impus, in semifinalele categoriei 75 de kilograme, in fata estonianului Aleksandr Rubyuk. In schimb, Waldemar Cucereanu (54 kg) si Adrian Alexandru (60 kg) au pierdut in penultimul act al turneului de la Plovdiv, ratand si biletele pentru Grecia. Ultimele sperante de calificare la Olimpiada pentru boxerii romani sunt turneele de la Baku (26 aprilie - 3 mai) si la Goteborg (19 - 26 aprilie).

Alin Stoica vrea sa joace in Franta

Alin Stoica ar dori sa-si continue cariera in Franta, desi Gheorghe Hagi si-a manifestat intentia de a-l aduce la Galatasaray la sfarsitul acestui sezon. Potrivit site-ului „ajansspor.com", jucatorul lui FC Bruges a declarat ca ar prefera sa evolueze in Hexagon, dar daca acest lucru nu va fi posibil nu exclude nici varianta unui acord cu Cim Bom Bom. „Stiu ca Galata este interesata de mine, dar am primit o oferta de la o echipa din Franta. Daca transferul meu acolo nu se va realiza, atunci as putea sa ajung in Turcia", a spus Alin Stoica.

Goluri pentru Mitu si Craioveanu

Marius Mitu a marcat un gol din penalty, in minutul 74 al meciului pe care echipa sa, Lierse, l-a terminat la egalitate, 1-1, cu La Gantoise, in etapa a 28-a a campionatului Belgiei. Un alt roman, Gheorghe Craioveanu, a inscris in minutul 61 al intalnirii castigate de Getafe cu 3-0 in fata celor de la Las Palmas, in liga a doua spaniola. In Primera Division, Catalin Munteanu a evoluat 90 de minute in partida dintre Albacete si Real Madrid, scor 1-2, din etapa a 31-a. In Franta, Viorel Moldovan a fost si el integralist in meciul pierdut de Nantes, 2-3, in deplasare, cu Paris St. Germain.

Manchester United in finala

Manchester United s-a calificat in finala Cupei Angliei, dupa ce a invins cu 1-0 pe Arsenal, in prima semifinala a competitiei disputata la Birmingham. Singurul gol al meciului a fost marcat de Scholes, in minutul 32. „Tunarii" au ratat astfel sansa de a castiga trofeul pentru a treia oara consecutiv. In ultimul act al competitiei, Manchester United va intalni o echipa din liga a doua, invingatoarea meciului Sunderland - Millwall. Finala Cupei Angliei va avea loc pe 22 mai, pe stadionul „Millennium" din Cardiff.

Beckham si-a inselat sotia

David Beckham a inselat-o pe Victoria cu asistenta sa personala, Rebecca Loos. Cel putin asta sustine saptamanalul News of the World in editia sa de ieri, intr-un articol intitulat „Secretul lui Beckham". Potrivit publicatiei britanice, jucatorul lui Real Madrid a cedat tentatiei pentru ca se simte singur in capitala Spaniei, sotia sa petrecandu-si cel mai mult timp la Londra. „David este un barbat singur intr-o tara straina. E un tip sensibil si sufera pentru ca Victoria il ignora. A petrecut saptamani intregi fara sa faca sex incercand sa-i fie fidel sotiei sale, dar pana la urma n-a mai rezistat", a declarat un apropiat al familiei.

×
Subiecte în articol: sport