x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

01 Apr 2004   •   00:00
Napoli a preluat o grupa de copii

Destituit dupa esecul de la Bistrita si inlocuit cu Mircea Rednic, antrenorul Nicolo Napoli a reusit sa stinga conflictul cu oficialii Universitatii Craiova. Astfel, el va conduce o grupa de copii si juniori din cadrul clubului. Tehnicianul italian va avea acelasi contract, 50.000 de euro pe an, urmand sa efectueze doua antrenamente saptamanale cu copiii nascuti in anul 1995, pe terenul de bitum de langa stadionul "Ion Oblemenco ". Napoli a refuzat oferta oltenilor de a primi 20.000 de euro pentru a parasi Craiova. (Mario Morcov, Craiova)

Papura vorbeste despre gafele italianului

Prezent ieri la magazinul clubului unde a oferit autografe suporterilor, cu ocazia punerii in vanzare a fotografiilor echipei, Cornel Papura, capitanul alb-albastrilor, a vorbit depre greselile facute de fostul antrenor, Nicolo Napoli. "Din punct de vedere profesional a fost un antrenor foarte bun. Din pacate, nu a putut sa se impuna, motiv pentru care a pierdut. Un singur exemplu voi oferi in acest sens: cu totii jucam, cand afara era frig, la acel meci amical cu Pandurii. Njock a spus ca lui ii e frig. Napoli l-a iertat si a creat un precedent care nu i-a fost favorabil", a spus Papura. (Mario Morcov)

Pavel, in sferturi la Key Biscayne

Andrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, dupa ce l-a invins in optimi pe americanul Todd Martin cu scorul de 7-6 (7/5), 7-6 (7/1). In urma acestei victorii, "cneazul" va primi 25 de puncte ATP si un cec in valoare de 70.930 de dolari. In sferturi, Pavel va da piept cu chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numarul 21.

Tibi Moldovan s-a operat de menisc

Atacantul lui Apulum Alba-Iulia, Tibi Moldovan, a fost supus, marti dupa-amiaza, unei interventii chirurgicale la menisc si urmeaza sa efectueze recuperarea la Bucuresti, sub supravegherea doctorului Alexandrescu, de la Clinica particulara Medsport. Toti componentii lotului l-au sunat pe golgeterul echipei, transmitandu-i insanatosire grabnica si revenirea, cat mai curand posibil, pe gazon. (Lucian Dobrater)

Lazio - Roma se rejoaca pe 14 aprilie

Judecatorul sportiv Maurizio Laudi a decis rejucarea meciului Lazio - AS Roma, suspendat la 21 martie, din motive de securitate. Partida se va disputa pe 14 aprilie, la ora 17:00. De asemenea, judecatorul sportiv a hotarat suspendarea pentru o etapa a stadionului "Olimpico" si amendarea clubului Lazio cu 51.000. AS Roma a primit in schimb o amenda de 3.000 de euro. Conform presei italiene, sanctiunile sunt destul de usoare, cele doua grupari riscand initial sa piarda meciul cu 0-3 la masa verde si sa fie penalizate cu un punct in clasament.

×
Subiecte în articol: sport