x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

29 Mar 2004   •   00:00
Pancu si Ilie au resuscitat „vulturul"

Daniel Pancu si Adrian Ilie au marcat sambata in meciul castigat de Besiktas cu 4-1, pe teren propriu, in fata lui Gaziantep. Pancu a evoluat pe toata durata partidei si a inscris in minutul 14, in timp ce Ilie, care a intrat pe teren in minutul 62, a marcat in minutul 90. Presa turca apreciaza ca echipa lui Mircea Lucescu si-a aratat adevarata fata in confruntarea de pe „Inonu". „Aceasta este Besiktas. Sambata s-a vazut ca antrenorului roman si jucatorilor le-a revenit increderea in propriile forte", scrie „Sabah". Tot in etapa 27, la meciul sau de debut pe banca tehnica a lui Galatasaray, Gheorghe Hagi a pierdut, 0-1 intalnirea cu Samsunspor.

Romania, locul 2 in CEN

Reprezentativa de rugby a Romăniei a ocupat pozitia secunda in clasamentul Cupei Europene a Natiunilor, dupa victoria cu 25-18 obtinuta sambata, la Iasi, in fata selectionatei Georgiei, in ultima etapa a competitiei. Trofeul a revenit in premiera Portugaliei, care a invins cu 19-18 selectionata Rusiei. Altfel, echipa nationala a Frantei a castigat, pentru a opta oara in istorie, Turneul celor Âşase Natiuni, dupa ce a invins cu 24-21 selectionata Angliei, intr-o partida din cea de-a cincea etapa a competitiei, disputata pe „Stade de France".

Pavel, in turul 3 la Miami

Andrei Pavel s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 3,45 milioane de dolari. Pavel l-a invins, in turul doi, cu scorul de 7-6, 6-1, pe chilianul Nicolas Massu, cap de serie numarul 10. In urma acestei victorii, Pavel va primi sapte puncte ATP si 19.730 de dolari. In faza urmatoare a competitiei, tenismanul roman l-a intalnit azi-noapte pe australianul Lleyton Hewitt. La feminin, Ruxandra Dragomir-Ilie a fost eliminata in turul al doilea de rusoaica Elena Dementieva, cap de serie numarul 5, care a castigat cu 6-4, 6-1.

×
Subiecte în articol: sport