x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

27 Mar 2004   •   00:00
Dan Gartofan, favorit la titlu

Dupa un sezon in care si-a trecut in cont doua victorii si locul 4 in clasamentul general absolut, Dan Gartofan, care piloteaza in acest sezon un Seat Cordoba WRC, este unul dintre favoritii la castigarea Raliului Brasovului, care deschide, in acest week-end, sezonul competitional 2004. Ajutat de masina de campionat mondial, „Giri" spera sa obtina punctaj maxim in fata propriilor suporteri si este favorit la castigarea titlului in acest an. Gartofan e la al doilea sezon pe Seat Cordoba WRC, masina cu care multiplul campion national Titi Aur a castigat, in 2001 si 2002, Raliul Brasovului.

Padureanu: „O diversiune"

Vizavi de anuntul facut de galeria Universitatii Craiova, de a nu insoti echipa la Bistrita, „pentru ca sigur bat gazdele", presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a comentat: „S-a tot acreditat aceasta idee ca noi oricum vom castiga. Este o diversiune care are darul sa ne demobilizeze. Noi nu le bagam in seama, mai ales ca avem nevoie de puncte. Am discutat cu jucatorii si le-am spus sa nu se lase influentati de aceste declaratii. Sa dea Dumnezeu sa batem si dupa aceea sa discute lumea pana le-o creste barba". (Florin Gongu)

Il vor pe Kluivert

Conform cotidianului „Milliyet", conducerea lui Beºiktaº vrea sa-l achizitioneze pe atacantul echipei FC Barcelona, Patrick Kluivert. Responsabilul Comitetului de Transfer al echipei l-ar fi contactat pe impresarul lui Kluivert oferindu-i jucatorului un salariu anual de 1.000.000 de euro. In partida de azi cu Gaziantepspor, Lucescu va putea conta pe toti jucatorii, chiar daca, miercuri, Antonio Zago, Umit Aydin, Ramazan Kurºunlu, Ibrahim Uzulmez, Ahmet Yildirim precum si antrenorul portarilor, Ilie Datcu, au suferit o toxiinfectie alimentara. Rapid „Bursucul" se teme de fostii colegi Antrenorul rapidist Dan Petrescu crede ca fosta sa echipa, FC National, poate produce o surpriza in Giulesti. „National a pus tot timpul probleme Rapidului. Ei joaca foarte bine pe contraatac. Am jucat cu ei, am fost antrenorul lor si stiu ce pot juca. Jucatorii de la FC National, in afara de faptul ca vor sa-mi demonstreze ca sunt buni, mai au si motivatia faptului ca joaca pe un stadion plin, mai ales ca la ei acasa nu au parte de aceasta atmosfera ", a spus Petrescu. (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport