x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

26 Mar 2004   •   00:00

Hizo a disparut

Marius Lacatus nu primise pana ieri, inainte de plecarea Ceahlaului spre Alba-Iulia, nici o veste de la fostul "principal" Viorel Hizo. Inainte sa-si ia ramas bun de la gruparea "galben-negrilor" moldoveni, "Dulaul" declarase ca va fi prezent la meciul Apulum - Gloria si ca ii va da lui Lacatustoate datele de care va avea nevoie pentru a pregati urmatoarele meciuri ale pietrenilor. "Nu mi-a transmis nimic pana acum. Voi incerca sa iau legatura cu dumnealui, sa aflu micile detalii ale viitorilor nostri adversari. Desi nu pun mare baza pe indicatiile lui, ne-ar putea fi de folos cateva date suplimentare pentru pregatirea jocului ", a marturisit "Fiara". (Ciprian Avadanei)

Salon de autovehicule sport

Organizatorul Salonului Auto Bucuresti (SIAB) de anul trecut, APIA AMC Expo, va deschide, in perioada 19-23 mai, prima editie a Sport & Adventure Motor Show (SAMS 2004). Este vorba de un eveniment care va reuni, la Yacht Club Keoke, din Capitala, importatorii si producatorii de autoturisme de teren, motociclete, scutere, rulote, ambarcatiuni cum ar fi schi-jeturile si barcile pneumatice, precum si echipamente sportive, de vanatoare si pescuit. SAMS este raspsunsul APIA la tendinta de marire a vanzarilor de masini sport si de teren din tara noastra, care au cunoscut, in luna ianuarie, o crestere de 100%, respectiv 21% fata de perioada similara a lui 2003.

Olaroiu: "Trebuie sa confirmam in Giulesti"

Antrenorul lui FC National, Cosmin Olaroiu, spune ca echipa sa nu are voie sa piarda derby-ul cu Rapid, pentru a confirma rezultatele bune din acest retur. "Pe noi ne intereseaza in primul r.nd sa jucam bine, pentru a obtine un rezultat favorabil. Rapid are un stil de joc putin atipic pentru fotbalul romanesc. Jucatorii alearga mult, fac pressing agresiv si nu cedeaza usor balonul." (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport