x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

23 Mar 2004   •   00:00
Presedintele „vulturilor" il sustine pe Lucescu

Serdar Bilgili, presedintele lui Besiktas, il sustine in continuare pe Mircea Lucescu. „Nu inteleg de ce opinia publica il acuza pe antrenorul roman. El a scos echipa din situatii dificile ºi o va scapa de criza ºi acum. Conducerea clubului il sustine in totalitate", a spus Bilgili. Presedintele „vulturilor" a fost indignat cand oficialii gruparii i-au cerut sa analizeze situatia lui Lucescu, in urma rezultatelor slabe inregistrate in ultima perioada. „De acum incolo nimeni sa nu se mai gandeasca la aºa ceva! In sezonul trecut, unul dintre oamenii care au contribuit cel mai mult la caºtigarea titlului ºi la performantele pe care le-am obtinut a fost Lucescu", le-a spus Bilgili oficialilor turci.

Selectionerul Senol Gunes a fost concediat

Potrivit agentiei "Anatolia", Federatia Turca de Fotbal a reziliat contractul selectionerului Senol Gunes pentru ratarea calificarii la Campionatul European din Portugalia. Surprinzator este faptul ca forul turc a luat aceasta decizie la aproape 5 luni dupa ce nationala Semilunei a pierdut "dubla" cu Letonia din barajul pentru Euro 2004. Senol Gunes a preluat reprezentativa Turciei in 2000, iar in 2002 a realizat cea mai mare performanta din istoria fotbalului turc: clasarea pe locul 3 la Mondialele din Japonia si Coreea de Sud.

Iordanescu vrea stelisti

Anghel Iordanescu a declarat ca doreste sa afle exact care care sunt intentiile jucatorilor stelisti. "In momentul de fata, jucatorii de la Steaua trebuie sa isi precizeze pozitia, pentru ca dupa ultima hartie pe care au trimis-o la Federatia Romana de Fotbal, ei au renuntat la echipa nationala. Din partea mea, toti jucatorii sunt bine veniti la echipa nationala." Stirile zilei

Talnar, de la vara, ramane Pelici

Conform celor declarate de conducatorii gruparii din Cetatea Marii Uniri, Cornel Talnar ar fi dispus sa semneze in acest moment un precontract pentru preluarea postului de antrenor principal al "alb-negrilor", respectiva intelegere urmand a intra in vigoare abia de la vara. Pana atunci, in postura de "principal " va ramane Alex Pelici, care a declarat: "Acum nu sunt pregatit pentru a conduce din postura de antrenor principal o echipa din primul esalon. Am ramas pe banca tehnica doar pentru a fi alaturi de baieti intr-o perioada delicata ". (Lucian Dobrater)

Rednic ar putea antrena Craiova

Usturatorul esec suferit pe terenul celor de la FCM Bacau l-a determinat pe patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, sa se gandeasca la demiterea italianului Nicolo Napoli. Surse apropiate gruparii din Banie sustin ca Staicu i-a propus initial presedintelui Pavel Badea sa preia conducerea tehnica a echipei, insa a primit un nou refuz. Acesta i-a sugerat insa demararea negocierilor cu Mircea Rednic, iar discutiile au inceput aseara si urmeaza ca astazi cele doua parti sa ia o decizie definitiva.

Frei, eroul lui Boloni

Rennes, echipa antrenata de Ladislau Boloni, a castigat cu 4-3 meciul disputat duminica seara, pe teren propriu, impotriva lui Olympique Marseille. Toate cele patru goluri ale formatiei bretone au fost marcate de elvetianul Alexander Frei (’35, ’39, ’60 ºi ’74), in timp ce pentru Marseille au inscris Battles (’31), Drogba (’45) ºi Mido (’72). Presa franceza scrie ca jucatorul din Tara Cantoanelor i-a dat un serios avertisment lui Fabien Barthez, portarul lui Marseille si al echipei nationale, inaintea meciului Elvetia - Franta, de la Euro 2004.

Pavel a cazut sase locuri

Andrei Pavel ocupa locul 30, cu 54 de puncte, in clasamentul ATP dat publicitatii ieri la Monte Carlo. Pavel, care a fost eliminat in turul doi al turneului de la Indian Wells de elvetianul Roger Federer, a coborat Âşase pozitii. Un alt tenisman roman, Victor Hanescu, se afla pe locul 76, cu 20 de puncte, reuÂşind o urcare de trei pozitii. Pe primele 3 locuri in acest clasament se gasesc elvetianul Roger Federer (372 puncte), rusul Marat Safin (151 puncte) si americanul Andre Agassi (150 puncte).

Victima a vrut sa se sinucida

Una dintre femeile care a acuzat de viol trei jucatori de la Leicester a incercat sa se sinucida, inghitind un pumn de tranchilizante. Ruth Lorenco (36 de ani) a ramas inconstienta timp ce opt ore dupa ce a luat 22 de tablete de Diazepam, plus alte medicamente. „Numai jumatate din aceasta cantitate ar fi putut sa o ucida", a spus unul dintre medicii care i-au salvat viata. Potrivit unui amic al victimei, Ruth si cele doua prietene ale sale au fost tinute sub o presiune foarte mare din momentul in care i-au denuntat pe fotbalistii lui Leicester Paul Dickov, Keith Gillespie si Frank Sinclair.

×
Subiecte în articol: sport