x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

20 Mar 2004   •   00:00

Reghecampf poate pleca gratis

Laurentiu Reghecampf ar putea parasi pe Energie Cottbus fara suma de transfer, in cazul in care gruparea germana va promova in Bundesliga. Contractul jucatorului roman cu Energie nu este valabil in prima liga germana, astfel incat jucatorul s-ar putea transfera la grila in cazul in care Cottbus ar promova. "Am primit deja oferte de la doua cluburi din Bundesliga", a declarat impresarul lui Reghecampf, Jorg Neubauer. Mijlocasul romin a marcat sapte goluri in acest sezon pentru formatia sa, aflata pe locul secund in liga a doua germana.

Confederatiile in Germania

Cea de-a 7-a editie a Cupei Confederatiilor se va desfasura in perioada 15-29 iunie 2005, in Germania. Germania (tara gazda), Brazilia (campioana mondiala din 2002), Tunisia (campioana Africii din 2004) si Mexicul (castigatoarea editiei din 2003 a Golden Cup) sunt deja calificate la turneu. Acestor patru echipe li se vor alatura castigatoarele Euro 2004, Cupei America, Cupei Natiunilor Oceaniei si Cupei Asiei.

Talnar este favorit

Dupa ce Mircea Rednic nu a ajuns la un acord cu oficialii lui Apulum pentru preluarea postului de antrenor principal, loc ramas vacant in urma demisiei lui Aurel Sunda, Cornel Talnar are cele mai mare sanse sa preia banca tehnica a formatiei din Alba-Iulia. "Tantarul" pare persoana cea mai agreata de conducere si de oficialitatile locale. El se ocupa in prezent de pregatirea lui Dinamo II, dar va fi prezent la meciul de maine dintre Apulum si Gloria, urmand apoi sa se aseze la masa negocierilor cu conducatorii formatiei din Ardeal. (Lucian Dobrater)

×
Subiecte în articol: sport