x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

17 Mar 2004   •   00:00
Fara sanctiuni la FC Arges

Dupa ce o parte din jucatorii lui FC Argesau fost acuzati de antrenorul Ion Moldovan de non-combat in partida cu Dinamo, pierduta cu 3-0, conducerea clubului din Trivale a decis sa nu dea nici o sanctiune. "Au fost niste reprosuri facute pe fapte reale. Am tinut sa le confirmam jucatorilor faptul ca nu planeaza absolut nici o suspiciune din partea conducerii asupra lor", a declarat directorul executiv, Viorel Ilinca. Chiar daca ROI ar fi permis, Raul Marincau, cel care a primit cartonas rosu in minutul 25, nu a fost amendat. (Adrian Preda)

Meci amical cu selectionata Barbarians

Reprezentativa de rugby a Romaniei ar putea disputa, in toamna acestui an sau in primavara anului viitor, un meci amical cu selectionata Barbarians. Potrivit site-ului rugby.ro, partida s-ar putea juca pe un stadion european, o parte din veniturile obtinute din acest meci urmand sa revina unui fond destinat dezvoltarii rugby-ului romanesc. Selectionata Barbarians, una dintre cele mai cunoscute echipe din lume, a aparut in anul 1890, in orasul Bradford, dorindu-se realizarea unei formatii care sa adune jucatori de toate nationalitatile. Presedintele ANS, Octavian Morariu, este primul rugbist roman care a evoluat in selectionata Barbarians, in 1987.

Moldovan nu stie daca ramane "canar"

Viorel Moldovan nu este convins ca va ramane la Nantes si in sezonul viitor, desi a recunoscut ca i-ar placea ca gruparea franceza sa-i propuna prelungirea contractului cu inca doi ani: "Pentru moment ma concentrez asupra evolutiei mele in acest final de sezon. Nantes este prioritatea mea, dar voi studia si ofertele venite din Italia si Anglia". Pozitia atacantului roman contrasteaza cu cea a oficialilor francezi care au lasat sa se inteleaga saptamana trecuta ca, in mai putin de o luna, Moldovan va semna mai mult ca sigur prelungirea acordului cu gruparea "canarilor" pentru cel putin inca un sezon.

Baggio vrea la Atena

Dupa ce a inscris golul cu numarul 200 in Serie A, Roberto Baggio a confirmat ca se va retrage la finalul sezonului, in special din cauza numeroaselor accidentari, pe care le-a suferit de-a lungul carierei. "Sase operatii se simt, platesc acum pentru toate interventiile la care am fost supus in acesti ani", a spus jucatorul Bresciei. Inainte de a agata ghetele in cui, Baggio mai are insa o dorinta: sa participe la Olimpiada de la Atena. "Ar fi ceva unic, dar nu cred ca se va putea. Imi imaginez ca sunt deja stabilite anumite programe, in care nu cred ca am fost inclus" a spus Baggio.

×
Subiecte în articol: sport