x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

16 Mar 2004   •   00:00
Mitrovici a inscris patru goluri cu capul intr-un meci

Slavisa Mitrovici a marcat patru goluri cu capul in meciul castigat de Al Ahly cu 6-0 in fata echipei Al Emarat, in cadrul grupei B a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Mitrovici a inscris in minutele 15 si 29, 39 si 85. Jucatorul bosniac a izbutit si anul trecut o performanta similara, marcand de cinci ori pentru formatia araba, intr-un meci oficial. Dupa sase etape, Mitrovici este liderul clasamentului golgheterilor, cu opt reusite, iar Al Ahly, echipa antrenata de Ilie Balaci, ocupa locul intai in grupa B, cu 15 puncte.

Andone, 44 de ani

Ioan Andone a implinit ieri 44 de ani. Tehnicianul dinamovist si-a sarbatorit ziua de nastere simbolic, in vestiar, oferindu-le jucatorilor sai cate o bere, la sfarsitul antrenamentului desfasurat pe terenul "Florea Dumitrache". "Pentru mine, cel mai frumos cadou ar fi castigarea campionatului. Ar fi primul meu titlu ca antrenor", a spus tehnicianul liderului.

Pavel pierde iar la Federer

Andrei Pavel si Victor Hanescu au fost eliminati in turul doi al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 2,8 milioane de dolari. Pavel a fost invins cu scorul de 6-1, 6-1 de elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 1. Jucatorul elvetian a mai trecut de trei ori, in acest an, de tenismanul roman. Prima oara in meciul de Cupa Davis dintre Romania si Elvetia, iar apoi in turneele de la Rotterdam si Dubai. La randul sau, Hanescu a fost invins cu 3-6, 6-3, 6-4 de chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numarul 25.

Inundatie la federatie

Sediul Federatiei Romane de Rugby si stadioanele de la baza Tineretului au fost inundate, in noaptea de duminica spre luni, din cauza unei explozii produse la o magistrala de apa. In sediu, nivelul apei a atins 20 de centimetri si a afectat actele si materialele pastrate acolo. Au fost grav afectate echipamentele de joc care trebuiau folosite de echipa nationala in meciul de sambata cu Rusia, din cadrul CE a Natiunilor.

Milan a "ucis" campionatul

AC Milan a facut un pas urias catre "lo scudetto", reusind sa invinga cu 3-1 pe Juventus, chiar la Torino. Sevcenko (‘25) si Seedorf (‘63 si ‘75) au marcat golurile rossonerilor, in timp ce pentru Juve a punctat Ferrara (‘81). "Dedic golurile mele tuturor familiilor care sufera in aceste zile in Spania", a spus Seedorf. Milan si-a consolidat pozitia de lider. Echipa lui Ancelotti are 64 de puncte si este urmata de AS Roma, 57 p, si Juventus, 55 p. n "U" Craiova Randjelovic e bun de joc Ieri, oficialii craioveni au fost instiintati de FRF ca lui Pedrag Randjelovic i-a sosit cartea verde, astazi urmand sa-i fie inregistrat contractul. Zilele acestea, oficialii craioveni spera sa fie rezolvata si situatia lui Lutu, mai ales ca Zeno Bundea este suspendat etapa viitoare, pentru cumul de cartonase galbene. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport