x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi A doua victorie uimitoare a româncelor, la US Open: Simona Halep a eliminat-o pe campioana de la Roland Garros

A doua victorie uimitoare a româncelor, la US Open: Simona Halep a eliminat-o pe campioana de la Roland Garros

30 Aug 2011   •   22:31
A doua victorie uimitoare a româncelor, la US Open: Simona Halep a eliminat-o pe campioana de la Roland Garros

Marti noapte, intr-o partida din turul 1 al US Open, Simona Halep a eliminat-o din competitie pe chinezoaica Na Li – favorita numarul 6 a turneului si castigatoarea din acest an de la Roland Garros. Halep a obtinut victoria in doua seturi, scor 6-2, 7-5.

Tot in primul tur la US Open, Alexandra Dulgheru a furnizat una din marile surprize ale turneului, eliminand-o pe Petra Kvitova, a sasea jucatoare a lumii, a cincea favorita a turneului, invingatoarea din acest an de la Wimbledon. Scorul intalnirii: 7-6(3), 6-3.

Dupa meci, Simona Halep a declarat ca a avut emotii insa si-a dorit doar sa se bucure de joc, informeaza site-ul oficial al turneului de la Flushing Meadows.
"Nu a fost usor sa joc impotriva unei castigatoare de Grand Slam, deoarece are un nivel foarte ridicat. Am avut emotii. Am fost nervoasa inainte de meci. Dar, mi-am dorit doar sa ma bucur de joc, sa simt mingea si sa evoluez cat pot de bine. Si a fost bine", a declarat Halep, care a jucat accidentata la glezna.
Na Li a fost extrem de dezamagita de eliminarea in primul tur: "Este un sentiment teribil. In ultimii doi ani am pierdut in primul tur aici, la Indian Wells si la Miami. Mi-am dorit sa am evolutii foarte bune dupa Roland Garros, dar nu este usor. Astazi mi-am pierdut si incredere in mine pe teren", a spus Li Na.
Jucatoarea de tenis Simona Halep a eliminat-o, marti, pe chinezoaica Na Li, castigatoarea de la Roland Garros, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Halep a trecut de Na Li, scor 6-2, 7-5, dupa 94 de minute de joc. Eliminarea castigatoarei de la Roland Garros este a doua surpriza produsa de o romanca la US Open, dupa ce Alexandra Dulgheru a trecut de Petra Kvitova, invingatoarea de la Wimbledon.
In turul doi, Halep va juca in compania sportivei spaniole Carla Suarez Navarro.
Pentru calificarea in turul doi la US Open, Simona Halep va incasa 31.000 de dolari.

×