x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma

Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2023   •   23:50
Ana Bogdan, a treia româncă eliminată de la turneul de la Roma
Sursa foto: Hepta

Ana Bogdan a fost foarte aproape de a obține calificarea în turul 3 la mastersul de tenis de la Roma, fiind învinsă în 3 seturi de franceza Caroline Garcia, numărul 4 mondial, după ce a avut șansa de a închide meciul când a condus cu 5-4 în setul decisiv.

Caroline Garcia s-a impus cu 6-4, 3-6, 7-5, după un meci ce a durat două ore și 27 de minute. După ce a pierdut primul set, Bogdan a reușit două break-uri în setul secund, pe care l-a câștigat, ducând meciul în dispută decisivă.

După un prim schimb de break-uri, de la 1-1 la 2-2, Bogdan a izbutit să își asigure din nou avantajul game-ului cîștigat contra serviciu și la 5-4 a avut serviciul și șansa de a-și asigura calificarea în turul 3.

A pierdut însă, egalând la 5-5, moment din care Garcia a mai câștigat 2 game-uri, impunându-se și asigurându-și o confruntare cu columbiana Camila Osorio, în turul 3.

În turneul de la Roma se mai află în concurs Sorana Cîrstea, care va juca vineri cu Jelena Ostapenko. Irina Begu și Gabriela Ruse au fost eliminate în cursul zilei de joi.

 

(sursa: Mediafax)

×